Bak met Miljuschka: mijn nieuwe bakprogramma op 24Kitchen

Categorieën: BlogsLabel: ,

Hiep hiep hoera: binnenkort ben ik weer op televisie met een gloednieuw bakprogramma! Bak met Miljuschka is over een paar weken al te zien op de culinaire tv-zender 24Kitchen. Ik kan niet wachten totdat jullie het kunnen gaan kijken.

Mijn gloednieuwe bakprogramma vanaf 7 juni op 24Kitchen

Vanaf 7 juni start mijn gloednieuwe bakprogramma op 24Kitchen: Bak met Miljuschka. Hierin neem ik je mee op reis, deze keer door de wereld van bakken! Tijdens het programma werk ik elke aflevering met een ander deegsoort. Van cakebeslag tot briochedeeg, van brooddeeg tot bladerdeeg en van maïsdeeg tot glutenvrije deegvarianten, ze passeren allemaal de revue.

En nu komt het leuke: in Bak met Miljuschka tover ik met één deeg elke aflevering twee heerlijke zoete of hartige lekkernijen op tafel. Want met een basisrecept kun je eindeloos variëren!

Met het allerbeste basisdeeg en -beslag maak ik de smakelijkste gerechten – én mijn befaamde cheesecake komt natuurlijk ook voorbij. Je hoeft geen meesterpatissier te zijn om lekker te kunnen bakken en dat laat ik in het nieuwe tv-programma Bak met Miljuschka graag zien.

 

Mijn liefde voor bakken

Bakken is onlosmakelijk met mij verbonden. Bakken vind ik toch zoiets magisch: je stopt een paar ingrediënten in een kom, schuift het in de oven en er komt iets totaal anders uit. Om dan nog maar niet te spreken over de deken die wordt gelegd qua geur in huis. En precies dat heeft mij betoverd als kind!

Mijn favoriete taartrecepten in Bak met Miljuschka

Mijn favoriete taartrecept hangt af van hoe mijn pet staat. Elementen als het weer, maar ook welk fruit er verkrijgbaar is dragen hier aan bij. Op dit moment is de Charlotte Russe met frambozen bij mij favoriet. En het recept dat iedereen een keer geprobeerd moet hebben, vind ik zonder twijfel mijn aardbeienslof! Kijken dus…

Kijk vanaf maandag 7 juni, elke werkdag om 15:00 én 17:00 naar Bak met Miljuschka op 24Kitchen.

24kitchen bak met miljuschka1

 

24kitchen bak met miljuschka2

Miljuschka Witzenhausen
Miljuschka Witzenhausen is bekend als tv-kok, all round food expert bij RTL Boulevard en ze maakt culinaire reizen voor 24Kitchen. Op Miljuschka.nl neemt ze je mee in haar wereld, deelt ze de lekkerste recepten met je, geeft de beste kooktips en laat je zien dat goed en lekker eten echt niet ingewikkeld hoeft te zijn.

Delen is fijn!