Deze week staat er weer een verrassend menu op jou te wachten. Vis, vlees en vega, ik heb er allemaal aan gedacht. Maar deze week kies ik vooral ook voor makkelijk. Ben je benieuwd naar mijn nieuwe weekmenu? Lees dan snel verder en laat je verrassen door zeven heerlijke gerechten.
Maandag – Kip Teriyaki Smash Burger

Op zoek naar een heerlijke en makkelijke maaltijd met een unieke smaaktwist? Probeer dan eens deze kip teriyaki smash burger! Het combineert het beste van twee werelden: de sappigheid van een smash burger met de zoete en hartige smaken van teriyaki uit de Japanse keuken. Een gegarandeerd succes. En ja, op de maandag kunnen we wel wat comfort food gebruiken.
Dinsdag – Pasta met spinazie en bacon – eenpansgerecht

Heb je zin in een snelle, makkelijke en vooral heerlijke maaltijd? Dan is dit eenpansgerecht met pasta, spinazie en bacon, echt iets voor jou! Het is in een handomdraai klaar, bomvol smaak en voedzaam dankzij de spinazie. Perfect voor drukke doordeweekse dagen wanneer je geen tijd of zin hebt om lang in de keuken te staan.
Woensdag – Geklopte yoghurt burrata met gegrilde nectarines

Burrata fans in the house? Dan wil je dit recept kennen. Ik presenteer het lekkerste borreldipje van de zomer: geklopte yoghurt burrata met gegrilde nectarines – een perfecte balans tussen romigheid, zoetheid en hartige verrassingen. Dit is het perfecte zomerse bijgerecht. Lekker voor bij de BBQ, of een bordje pasta en natuurlijk ook elk ander zomers gerecht.
Donderdag – Kip korma gehaktballetjes

Kip korma is een ontzettend lekker Indiaas gerecht, van kip in een milde currysaus. Vandaag maak ik er een leuke twist op: kip korma gehaktballetjes! Dit is een heerlijk makkelijk én gezond recept voor het hele gezin.
Vrijdag – Plaattaart met geroosterde paprikapuree, witte bonen en worst

Deze plaattaart met geroosterde paprikapuree, witte bonen en worst is makkelijk, verrassend en vooral ontzettend lekker. Ideaal als lunch, bijgerecht of voor op de borrelplank.
Zaterdag – Pita’s met courgette-hummus en pistache

We borrelen nog even door. Vandaag op de borrelplank deze heerlijke hummus en pita’s. Zelf hummus maken is ontzettend leuk én makkelijk: maar heb je al wel eens courgette hummus gemaakt? Zo smakelijk en weer eens wat anders dan de standaard hummus. Ik serveer de courgette hummus met krokante pita’s, granaatappelpitjes en pistachenoten.
Zondag – Stroop susu cheesecake: een tropische taart

Zondag bakdag! En deze stroop susu is voor mij pure nostalgie naar mijn kindertijd. Het is een mierzoet, roze drankje, gemaakt met rozenstroop en melk of kokosmelk. Het wordt ook wel gemaakt met schaafijs, kokosmelk en vruchtjes als lychees, dan heet het ‘es shanghai’. Deze ultratropische cheesecake is geïnspireerd op dit drankje. Heerlijk als dessert op een warme zomeravond.
Zondag bakdag! En deze stroop susu is voor mij pure nostalgie naar mijn kindertijd. Het is een mierzoet, roze drankje, gemaakt met rozenstroop en melk of kokosmelk. Het wordt ook wel gemaakt met schaafijs, kokosmelk en vruchtjes als lychees, dan heet het ‘es shanghai’. Deze ultratropische cheesecake is geïnspireerd op dit drankje. Heerlijk als dessert op een warme zomeravond.