Deze week staat er weer een verrassend menu op jou te wachten. Vis, vlees en vega, ik heb er allemaal aan gedacht. Deze week kies is voor een reis rond de wereld. Ben je benieuwd naar mijn nieuwe weekmenu? Lees dan snel verder en laat je verrassen door deze wereldse lekkernijen.
Maandag – Gefrituurde spruitjes verborgen in een frisse salade recept
Wie zei dat spruitjes saai moeten zijn? We trappen het weekmenu af met een knaller! Deze gefrituurde spruitjes, verborgen als schatten in een frisse salade, zijn alles behalve gewoontjes. Crunchy, zout, en oh-zo-lekker, ze zullen zelfs de meest kritische eters overtuigen. Trust me, na dit gerecht kijk je nooit meer hetzelfde naar spruitjes.
Dinsdag – Tosti met avocado en geitenkaas
Who said dat tosti’s alleen voor de lunch zijn? Deze dinsdag tillen we comfort food naar een hoger niveau met een tosti met avocado recept die schreeuwt om aandacht. Romige avocado en frisse geitenkaas, een match made in heaven. Kommetje soep ernaast en mijn avond is compleet.
Woensdag – Witte asperges met ei
Witte asperges met een perfect gekookt eitje, gesmolten boter, en een snufje nootmuskaat. Dit is niet zomaar een gerecht; het is een ode aan de lente, zelfs als het buiten nog guur is. Simpel, puur, en oh zo lekker.
Donderdag – Witte aspergesoep
Donderdag, de dag dat we de leftovers van woensdag transformeren in een gloednieuw gerecht. Witte aspergesoep, romig, verwarmend, en met een vleugje liefde. Een soepje dat je doet vergeten dat het nog één dag is tot het weekend.
Vrijdag – Nacho’s met kaas
Friday night en we gaan all out! Nacho’s met kaas, jalapeños, een dot zure room, en natuurlijk guacamole. Dit is niet zomaar een snack, dit is een feestje op een bord. Movie night, game night, of gewoon omdat het kan. Vrijdag is van ons!
Zaterdag – Quinoasalade met mango

Zaterdag vragen we om iets fris, iets dat barst van de kleuren en smaken. Quinoasalade met mango, verse kruiden, en een citroendressing die alles samenbrengt. In mijn keuken is het ast zomer.
Zondag – Broodpudding met rabarber en custard
Zondag is voor comfort, voor samen zijn, en voor een grand finale van jouw weekmenu. Broodpudding met rabarber en custard. Zoet, zuur, romig, en absoluut decadent. Dit is comfort food op z’n best, en de perfecte afsluiter van een onvergetelijke week. En helemaal mooi? Ik trek de rabarber zo uit mijn tuin, want die staat al heerlijk te groeien.