Pulled pork: slow cooked, vol smaak
Het maken van pulled pork is helemaal niet ingewikkeld. Het kost wel even tijd, maar dan heb je ook wat. Het begint allemaal met het goede stuk varkensvlees. Voor pulled pork gebruik je over het algemeen procureur: varkensnek. Dat is een flink stuk vlees, dat meestal rond de 2,5 kilo weegt. Je kunt ervoor kiezen om de helft in te vriezen, maar je kunt ook in een keer een grotere hoeveelheid pulled pork maken zodat je een voorraadje daarvan kunt invriezen. Het hele recept maken kost namelijk nauwelijks extra moeite, en zo heb je mooi een portie comfort food achter de hand. Bijvoorbeeld om deze pulled pork burger mee te maken!

Fastfood uit je eigen keuken
Behalve deze sappige, rokerige pulled pork burger op een fluffy burgerbroodje, maak ik voor dit recept ook nog crispy uienringen. Uiteraard gefrituurd, voor de ultieme fastfoodbeleving. Als je die eenmaal hebt geproefd, wil je nooit meer anders. Wees dus gewaarschuwd! Zorg er bij het maken van de uienringen voor dat je olie op de goede temperatuur is. Dat kun je het beste controleren met een keukenthermometer, maar het kan ook door een houten lepel een stukje in de olie te steken. Begint het rondom de houten lepel meteen te bruisen, dan is je olie goed op temperatuur.