Miljuschka zingt het nummer ‘Kliekjesdag” bij Kinderen voor Kinderen

Categorieën: Blogs

Dit kan ik van mijn bucketlist afstrepen: ik heb bij Kinderen voor Kinderen gezongen! Koorkinderen Olivier en Pari doken samen met mij de keuken in om van kliekjes een heerlijk gerecht te maken. En ja, ik werd zelfs overtuigd om mee te zingen en dansen op het nummer Kliekjesdag!

Lees ook: dit zijn mijn ideale tips om je koelkast in te delen

Kliekjesdag van Kinderen voor Kinderen

Want in plaats van eten weggooien, kun je deze kliekjes ook lekker opeten. De kinderen van het koor zingen erover in de muzikale film ‘Kinderen voor Kinderen – De Grote Show’.

Wil je thuis ook het recept voor gezonde kliekjes-muffins maken, wat ik samen met mijn dochter Felina én Olivier en Pari heb gemaakt? Klik dan hier voor het kliekjesdag recept.

De making of van Kliekjesdag

Voor het YouTube-kanaal van Kinderen voor Kinderen werd ik gevolgd tijdens de zanglessen én dansoefeningen en hoor je hoe het uiteindelijke liedje klinkt. Hieronder zie je hoe ik het er vanaf bracht!

Meteen het nummer horen? De videoclip begint op 7:50 minuut.

Miljuschka Witzenhausen
Miljuschka Witzenhausen is bekend als tv-kok, all round food expert bij RTL Boulevard en ze maakt culinaire reizen voor 24Kitchen. Op Miljuschka.nl neemt ze je mee in haar wereld, deelt ze de lekkerste recepten met je, geeft de beste kooktips en laat je zien dat goed en lekker eten echt niet ingewikkeld hoeft te zijn.

Delen is fijn!