Brunch recepten

Tosti banaan pindakaas recept

Samenvatting

  • Bereiden 10 min.
  • P Aantal personen 1

Ingredienten

2 sneden oud brood

1/2 banaan

2 eetlepels pindakaas

1/2 theelepel kaneel

1 eetlepel boter

Sharing is caring!

Houd je veel van tosti’s maar wil je wel eens wat nieuws proberen op tostigebied? Lijkt het je juist lekker om in plaats van een hartige tosti eens een zoete tosti te maken? Ga dan aan de slag met mijn tosti banaan pindakaas recept. Daar zitten in plaats van ham en kaas dus pindakaas en banaan in. En nog een klein beetje kaneel. Lekker als je eventjes trek hebt in een zoet tussendoortje of ideaal om als ontbijt of lunch klaar te maken. Voor jezelf, de kids of het hele gezin: de kans is groot dat iedereen smult van deze heerlijke lekkernij. Oh, en wist je trouwens dat dit vroeger het lievelingshapje was van Elvis Presley?

Recept tosti banaan pindakaas: bereidingswijze

Net zoals bij de normale tosti hoef je ook bij dit tosti banaan pindakaas recept geen halsbrekende toeren uit te halen om het te maken. Je gaat als volgt te werk:

Allereerst besmeer je de twee boterhammen met pindakaas. Daar verdeel je dan de banaan in plakjes overheen. Voeg nog wat kaneel toe en leg de broodjes op elkaar. Nu smeer je de bovenkant in met boter en toast je de tosti banaan totdat deze goudbruin is.

Tip: Je kunt naar smaak ook nog allerlei andere zaken toevoegen. Zo is deze tosti met banaan ook lekker met een beetje sambal erop. Je kunt ook één helft van de boterham beleggen met chocoladepasta voor een smaakvol effect.

Welke variant van dit tosti banaan pindakaas recept heeft jouw voorkeur?

Nog meer lekkers