Houd je veel van tosti’s maar wil je wel eens wat nieuws proberen op tostigebied? Lijkt het je juist lekker om in plaats van een hartige tosti eens een zoete tosti te maken?
Zo maak je de tosti banaan pindakaas
Ga dan aan de slag met mijn tosti banaan pindakaas recept. Daar zitten in plaats van ham en kaas dus pindakaas en banaan in. En nog een klein beetje kaneel. Lekker als je eventjes trek hebt in een zoet tussendoortje of ideaal om als ontbijt of lunch klaar te maken.
Voor jezelf, de kids of het hele gezin: de kans is groot dat iedereen smult van deze heerlijke lekkernij. Oh, en wist je trouwens dat dit vroeger het lievelingshapje was van Elvis Presley?
Ook lekker: Tosti met drie heerlijke kazen

Tosti banaan pindakaas recept
Ingrediënten
Ingrediënten
- 2 sneden oud brood
- 1/2 banaan
- 2 eetlepels pindakaas
- 1/2 theelepel kaneel
- 1 eetlepel boter
Bereidingswijze:
- Instructies
- Allereerst besmeer je de twee boterhammen met pindakaas. Daar verdeel je dan de banaan in plakjes overheen. Voeg nog wat kaneel toe en leg de broodjes op elkaar.
- Nu smeer je de bovenkant in met boter en toast je de tosti banaan totdat deze goudbruin is.
Tip!
- Recepten
- Dieetsoorten
- Hollandse recepten
- Lunch recepten
- Ontbijt recepten
- Sandwiches
- Snelle recepten
- Tosti recepten
- Vegetarische recepten
- Wereldkeuken

Miljuschka Witzenhausen is bekend als tv-kok, all round food expert bij RTL Boulevard en ze maakt culinaire reizen voor 24Kitchen. Op miljuschka.nl neemt ze je mee in haar wereld, deelt ze de lekkerste recepten met je, geeft de beste kooktips en laat je zien dat goed en lekker eten echt niet ingewikkeld hoeft te zijn.