Granaatappel spoom: een verfrissend dessert

Nog op zoek naar een last-minute verfrissend dessert voor Kerstmis? Deze granaatappel spoom is supersnel te maken en verrassend van smaak. En ideaal te serveren als een pre-dessert: tussen het hoofdgerecht en het echte dessert in, als een soort mondverfrisser. 

Pak je mooiste glazen uit de kast en zet dit feestelijke granaatappel-drankje binnen een mum van tijd klaar voor je gasten. Succes gegarandeerd!

Wil je deze spoom vegan maken? Kies dan voor plantaardige yoghurtijs. Zo kunnen ook gasten die veganistisch eten, meegenieten van dit dessert.

Wil je dit recept voor kinderen of zwangeren maken? Gebruik dan kinderchampagne (bijvoorbeeld Jip & Janneke-champagne van HEMA) of frisdrank met prik, zoals Rivella of Spa Fruit.

Granaatappel spoom

Granaatappel spoom
Totale tijd10 minuten

Granaatappel spoom: een verfrissend dessert

4.06 van 18 stemmen
Pin recept Printen

Ingrediënten

4 personen
  • 200 ml granaatappelsap
  • 200 ml prosecco
  • 4 bollen yoghurtijs
  • 2 el granaatappelpitjes

Bereidingswijze: 

  • Neem 4 mooie glazen en schenk in elk glas 50 ml granaatappelsap. Schep in elk glas een bol yoghurtijs en giet er prosecco overheen. Garneer met granaatappelpitjes.
Miljuschka in Mexico

Miljuschka Witzenhausen is bekend als tv-kok, all round food expert bij RTL Boulevard en ze maakt culinaire reizen voor 24Kitchen. Op miljuschka.nl neemt ze je mee in haar wereld, deelt ze de lekkerste recepten met je, geeft de beste kooktips en laat je zien dat goed en lekker eten echt niet ingewikkeld hoeft te zijn.

 

Cheesecakeboek miljuschka
Mijn cheesecake

“Ik zag wel dat je naar m’n cheesecake”

Mijn jarenlange droom is eindelijk uitgekomen, mijn eigen cheesecakeboek. Ik heb maar liefst 18 jaar aan dit boek gewerkt. Wat je kan verwachten?

Meer dan 80 recepten en voor elke gelegenheid de perfecte cheesecake.

Naar de shop
Play me

Receptvideo's

Wil je nog meer lekkers van me? Kook dan met me mee! Op mijn Instagram en TikTok plaats ik dagelijks beukers van receptvideo's.