Nutella wentelteefjes met marshmallows

Je hebt gevuld brood en gevuld brood. Je bent vast en zeker al bekend met broden die gevuld zijn met bijvoorbeeld gehakt, kaas of kruiden. De variant die ik hier voor je heb, is een brood met een vooral zoete vulling: Nutella wentelteefjes!

We gaan namelijk een brood vullen met chocolade en marshmallow. Omdat je het brood voor het bakken door een mengsel met ei en melk haalt, lijkt het heel erg op klassieke wentelteefjes. Maar door de toevoeging van Nutella en marshmallow, krijgt dit brood toch een heel eigen en unieke smaak mee.

Nutella wentelteefjes

Dit recept is behoorlijk eenvoudig om te maken. Binnen een paar minuten geniet je van deze heerlijke Nutella wentelteefjes. Lekker als ontbijt in het weekend bijvoorbeeld. Wil je ook deze Nutella wentelteefjes gaan maken? Ga dan als volgt te werk.

Nutella wentelteefjes
Totale tijd10 minuten

Nutella wentelteefjes

Nog geen beoordelingen
Pin recept Printen

Ingrediënten

4 portie(s)

Ingrediënten

  • half ongesneden boerenbrood
  • 20 gram roomboter
  • 2 eieren
  • 120 ml melk
  • handje mini marshmallows
  • Nutella

Bereidingswijze: 

Instructies

  • Je begint door het ongesneden brood in 4 dikke plakken te snijden.
  • Snijd deze ook een klein beetje in zodat er een soort zakje ontstaat.
  • Besmeer dit aan de binnenkant met Nutella en vul het verder op met de marshmallows.
  • Klop vervolgens het ei met de melk los.
  • Week nu het brood in het mengsel van ei en melk.
  • Bak de Nutella wentelteefjes nu aan iedere kant 3 minuten bruin.
  • Kies daarbij als laatste voor de kant van het ingesneden vlak.
Miljuschka in Mexico

Miljuschka Witzenhausen is bekend als tv-kok, all round food expert bij RTL Boulevard en ze maakt culinaire reizen voor 24Kitchen. Op env-miljuschka-staging2024.kinsta.cloud neemt ze je mee in haar wereld, deelt ze de lekkerste recepten met je, geeft de beste kooktips en laat je zien dat goed en lekker eten echt niet ingewikkeld hoeft te zijn.

Website Miljuschka CTA categoroie (2)
Discodip 2025

Mijn culinaire trip

Zin in een heerlijke dag weg en culinaire trip rond de wereld? Dat kan! Op 23, 24 en 25 mei in het Amsterdamse Bos op DiscoDip.

Naast het lekkerste eten, is er ook volop entertainment en kun je workshops en masterclasses volgen van de beste, zo ook van moi.

Bestel je tickets
Play me

Receptvideo's

Wil je nog meer lekkers van me? Kook dan met me mee! Op mijn Instagram en TikTok plaats ik dagelijks beukers van receptvideo's.