Waarom deze wentelteefjes onweerstaanbaar zijn
Want wees eerlijk: wentelteefjes kennen we allemaal, maar als ze zijn gevuld met Nutella en smeltende marshmallows… dan heb je opeens een magisch ontbijtmoment in je pan. Hartverwarmend, troostrijk en onweerstaanbaar zoet, precies de perfecte start van je weekend. Deze variant tilt het klassieke wentelteefje naar een dolle sugar rush, en je krijgt er direct een blij gezicht bij.
Een weekendontbijt dat eruit ziet alsof het veel langer duurde
Laat je niet misleiden: deze Nutella wentelteefjes met marshmallows staan binnen 10āÆminuten op tafel, maar zien eruit alsof je uren hebt staan toveren. Check dat opengesneden broodāgevuld, door het ei-melkmengsel gehaald en heerlijk goudbruin gebakken. Wauw, en dan dat smeltmomentā¦

Marshmallows….
Die marshmallows die zachtjes smelten in het warme brood… dat is pure comfort op je bord. En dan de Nutella ernaast die je elke hap omhult met ultieme hazelnootsensatie. Een beetje zoals een knuffel in de vorm van een gerecht. Wil je een steekje verder? Strooi er nog een snuf kaneel over voor dat vertrouwde warmte gevoel.
Nutella wentelteefjes
Dit recept is behoorlijk eenvoudig om te maken. Binnen een paar minuten geniet je van deze heerlijke Nutella wentelteefjes. Lekker als ontbijt in het weekend bijvoorbeeld. Wil je ook deze Nutella wentelteefjes gaan maken? Ga dan als volgt te werk.

Nutella wentelteefjes
Ingrediƫnten
Ingrediƫnten
- half ongesneden boerenbrood
- 20 gram roomboter
- 2 eieren
- 120 ml melk
- handje mini marshmallows
- Nutella
Bereidingswijze:
Instructies
- Je begint door het ongesneden brood in 4 dikke plakken te snijden.
- Snijd deze ook een klein beetje in zodat er een soort zakje ontstaat.
- Besmeer dit aan de binnenkant met Nutella en vul het verder op met de marshmallows.
- Klop vervolgens het ei met de melk los.
- Week nu het brood in het mengsel van ei en melk.
- Bak de Nutella wentelteefjes nu aan iedere kant 3 minuten bruin.
- Kies daarbij als laatste voor de kant van het ingesneden vlak.

Miljuschka Witzenhausen is bekend als tv-kok, all round food expert bij RTL Boulevard en ze maakt culinaire reizen voor 24Kitchen. Op miljuschka.nl neemt ze je mee in haar wereld, deelt ze de lekkerste recepten met je, geeft de beste kooktips en laat je zien dat goed en lekker eten echt niet ingewikkeld hoeft te zijn.
Meer over Miljuschka