Je hebt gevuld brood en gevuld brood. Je bent vast en zeker al bekend met broden die gevuld zijn met bijvoorbeeld gehakt, kaas of kruiden. De variant die ik hier voor je heb, is een brood met een vooral zoete vulling: Nutella wentelteefjes!
We gaan namelijk een brood vullen met chocolade en marshmallow. Omdat je het brood voor het bakken door een mengsel met ei en melk haalt, lijkt het heel erg op klassieke wentelteefjes. Maar door de toevoeging van Nutella en marshmallow, krijgt dit brood toch een heel eigen en unieke smaak mee.
Nutella wentelteefjes
Dit recept is behoorlijk eenvoudig om te maken. Binnen een paar minuten geniet je van deze heerlijke Nutella wentelteefjes. Lekker als ontbijt in het weekend bijvoorbeeld. Wil je ook deze Nutella wentelteefjes gaan maken? Ga dan als volgt te werk.

Nutella wentelteefjes
Ingrediënten
Ingrediënten
- half ongesneden boerenbrood
- 20 gram roomboter
- 2 eieren
- 120 ml melk
- handje mini marshmallows
- Nutella
Bereidingswijze:
Instructies
- Je begint door het ongesneden brood in 4 dikke plakken te snijden.
- Snijd deze ook een klein beetje in zodat er een soort zakje ontstaat.
- Besmeer dit aan de binnenkant met Nutella en vul het verder op met de marshmallows.
- Klop vervolgens het ei met de melk los.
- Week nu het brood in het mengsel van ei en melk.
- Bak de Nutella wentelteefjes nu aan iedere kant 3 minuten bruin.
- Kies daarbij als laatste voor de kant van het ingesneden vlak.

Miljuschka Witzenhausen is bekend als tv-kok, all round food expert bij RTL Boulevard en ze maakt culinaire reizen voor 24Kitchen. Op env-miljuschka-staging2024.kinsta.cloud neemt ze je mee in haar wereld, deelt ze de lekkerste recepten met je, geeft de beste kooktips en laat je zien dat goed en lekker eten echt niet ingewikkeld hoeft te zijn.