Dus heb ik hier een ongelofelijk lekkere korianderlimonade.
Het recept komt uit mijn Foodtruck boek en proefde ik ooit bij een food truck in los Angeles.
Hoe maak je de korianderlimonade
Het maken van de korianderlimonade is heel eenvoudig. Zorg ook dat je nog lekker wat ijsblokjes in de vriezer hebt liggen om het nog kouder te maken.
O en hou je niet van koriander? Maak dit dan niet. :) Kies dan liever voor deze mango surprise. En dan met lekker veel ijs erin!
Voor het maken van de korianderlimonade laat je alle ingrediënten samen even kort koken zodat de smaken goed gemengd worden. Dan is het verder een kwestie van laten afkoelen en ijskoud serveren!

Frisse korianderlimonade
Ingrediënten
Ingrediënten
- 20 blaadjes verse koriander
- 2 el agavestroop
- 3 el limoensap
- 225 ml water
- 6 ijsblokjes
Bereidingswijze:
Instructies
- Hak de koriander fijn. Breng alle ingredienten (behalve de ijsblokjes) in een pannetje aan de kook. Laat 1 minuut doorkoken en haal van het vuur. Zeef het vocht.
- Laat helemaal afkoelen en mix het geheel met ijsklontjes in een blender. Serveer koud met wat gehakte korianderblaadjes.

Miljuschka Witzenhausen is bekend als tv-kok, all round food expert bij RTL Boulevard en ze maakt culinaire reizen voor 24Kitchen. Op env-miljuschka-staging2024.kinsta.cloud neemt ze je mee in haar wereld, deelt ze de lekkerste recepten met je, geeft de beste kooktips en laat je zien dat goed en lekker eten echt niet ingewikkeld hoeft te zijn.