De makkelijkste nagerechten uit Makkelijk met Miljuschka

Nagerechten hoeven helemaal niet moeilijk te zijn. Zeker niet als je één van de recepten uit mijn kookboek Makkelijk met Miljuschka maakt. We kennen allemaal de ratrace van het dagelijks leven, waardoor lang in de keuken staan niet altijd mogelijk is. In Makkelijk met Miljuschka ontdek je de magie van koken met minimale moeite en maximale smaak. Van doordeweekse maaltijden die in een halfuur op tafel staan tot zondagse showstoppers die een eitje zijn. Dit keer dus 3 voorbeelden van mijn makkelijke nagerechten. 

Super simpele aardbeien-lepelcake

Supersimpele aardbeien-lepelcake

Spontaan zin in een lekker toetje na het avondeten? Deze aardbeien-lepelcake zet je zo in elkaar. Steek er een aantal lepels in en je kunt er met het hele gezin van genieten. De Sumak geeft de cake een fris-zure, fruitige smaak. Dit is heerlijk in combinatie met aardbeien. Je maakt dit toetje nog gezelliger door ‘m met een bolletje ijs te serveren.

Kokos-crèmebrulée

Kokos-crèmebrulée

Deze tropische versie van crème brulée laat mijn hart sneller kloppen. De zachte binnenkant en dat knapperige suikerlaagje is ook gewoon zo ongelofelijk lekker! Deze kokos-crèmebrulée is een leuk nagerecht om te serveren als je visite verwacht. Je maakt dan gewoon een grote hoeveelheid en schenkt de inhoud over de verschillende bakjes. Je kunt ze van tevoren maken en in de koelkast bewaren. Wacht dan wel even met maken van het knapperige laagje. Zodra de visite staat te springen om dit heerlijke toetje, hoef je de crème-brûlée alleen nog uit de koelkast te halen, de suiker er overheen te strooien en deze met de crème-brûléebrander knapperig te maken. Geniet ervan!

Gemarmerde chocolade-pavlova

gemarmerde chocolade-pavlova

In het weekend of tijdens een feestje een spektakelstuk op tafel zetten? No problem. Dit recept voor gemarmerde chocolade-pavlova is heel makkelijk. Pavlova bestaat uit een knapperige, luchtige merengue gevuld met slagroom, vers fruit en in dit geval chocolade. Het gemarmerde effect creëer je door de chocolade door de merengue te spatelen. Hij moet wel even in de oven, maar in die tijd kan jij het huis netjes maken. Ik maak de Pavlova af met heerlijke frambozen. Dat is natuurlijk wel zo lekker met chocolade. 

Meer dan 100 makkelijke recepten

Benieuwd naar alle andere recepten? In mijn kookboek Makkelijk met Miljuschka vind je er meer dan 100. Je bestelt ‘m gemakkelijk via de shop. Na het afrekenen ligt het kookboek binnen 2 dagen op je keukentafel. Kokkerellen maar! 

Miljuschka discodip culinair festival amsterdam
Discodip 2025

Mijn culinaire trip

Zin in een heerlijke dag weg en culinaire trip rond de wereld? Dat kan! Op 23, 24 en 25 mei in het Amsterdamse Bos op DiscoDip.

Naast het lekkerste eten, is er ook volop entertainment en kun je workshops en masterclasses volgen van de beste, zo ook van moi.

Bestel je tickets
Play me

Receptvideo's

Wil je nog meer lekkers van me? Kook dan met me mee! Op mijn Instagram en TikTok plaats ik dagelijks beukers van receptvideo's.