5x Thuis uit eten op Valentijnsdag

Categorieën: Blogs

Normaalgesproken zitten de restaurants bomvol op Valentijnsdag. Dat zit er dit jaar helaas niet in. Maar gelukkig kunnen we wel thuis uit eten op Valentijnsdag! Verras je liefde met een heerlijke at home box en geniet van jullie romantische avond thuis! In dit artikel 5 lekkere Valentijnsmenu’s.

Vandal Rotterdam

Liefde gaat door de maag en daarom heeft Vandal Rotterdam een speciale Valentijnsbox gemaakt vol met heerlijke gerechten, zoals de tonijn tartaar en zalm kingkrab maki. Met als kers op de taart een hart van melkchocolade met kokos, framboos en witte chocolademousse. Niet alleen een feestje voor het oog, maar ook voor de tong. De Valentijnsbox is voor 2 personen €128,00 en kan je hier bestellen.

The Streetfood Club

The Streetfood Club heeft samen met Hendrick’s Gin een heerlijke Valentijnsbox samengesteld met 9 streetfood gerechtjes, 2 Hendrick’s Gin love cocktails en als afsluiter een brownie met witte chocolade-frambozen ganach. De box is €65,00 voor 2 personen en kan je hier bestellen.

The Lemon Tree

Restaurant The Lemon Tree bestaat op 14 februari twee jaar en dat vieren ze met een Lemon Tree x De Librije celebration box! Naast de gerechtjes vind je nog meer attributen in de box, om thuis helemaal in de restaurantsferen te komen. Zo leveren ze servetten, kaarsen en muziek mee. Net echt dus! Het vijf-gangen menu bestel je per persoon en kost €62,50. Bestellen kan hier.

Miss Hot Pot

Een heerlijke Aziatische Hot Pot voor thuis! Dit unieke concept is bedacht door Kimmylien en echt een aanrader voor een knus avondje samen (met de kids). De menu’s zijn dagvers, super smaakvol en mega gezond. Het menu is voor 2 personen en kost met de Hot Pot €50,00 en zonder de Hot Pot €40,00. Hier kan je het heerlijke menu bestellen.

Restaurant Jansz.

Voor Valentijnsdag heeft restaurant Jansz. een speciaal menu samengesteld: het Sjansz. Valentijnsmenu. Vind ik dus leuk bedacht. Dit 4-gangen menu met onder andere kreeftenbisquerisotto en een heerlijk dessert van citroentaart kost €45,00 per persoon en bestel je hier.

Ga jij ook thuis uit eten op Valentijnsdag? Hier lees je hoe je de tafel feestlijk kan aankleden.

Miljuschka Witzenhausen
Miljuschka Witzenhausen is bekend als tv-kok, all round food expert bij RTL Boulevard en ze maakt culinaire reizen voor 24Kitchen. Op Miljuschka.nl neemt ze je mee in haar wereld, deelt ze de lekkerste recepten met je, geeft de beste kooktips en laat je zien dat goed en lekker eten echt niet ingewikkeld hoeft te zijn.

Delen is fijn!