Binnen 30 minuten op tafel weekmenu week 16

De lente is hier! De zon schijnt, de dagen worden langer en wie heeft er dan nog zin om uren in de keuken te staan? Precies! Daarom heb ik een heerlijk weekmenu voor je samengesteld met gerechten die binnen 30 minuten op tafel staan. Snel, makkelijk en natuurlijk super lekker. Van frisse asperges tot een pittige currysoep en als knallende afsluiter op zondag: paasinspiratie met heerlijke brownie bites!

Maandag – Nasi goreng van bloemkoolrijst en garnalen

Nasi bloemkoolrijst

Maandag starten we lekker licht en snel met een knaller van een maaltijd: nasi goreng, maar dan met bloemkoolrijst. Binnen no-time staat deze kruidige, smaakvolle bowl met knapperige garnalen op tafel. Een perfect begin van de week!

Nasi goreng van bloemkoolrijst en garnalen

Dinsdag – Pasta met gebakken zalm, verse tuinbonen en citroen

Pasta met gebakken zalm verse tuinbonen en citroen

Dinsdag is voor frisse, lichte smaken die perfect bij de lente passen. Zachte, boterige zalm, knapperige tuinbonen en een vleugje citroen maken deze pasta tot een heerlijk gerecht. Simpel, snel en toch restaurantwaardig! Dat betekend gegarandeerd genieten op de dinsdag.

Pasta met gebakken zalm, verse tuinbonen en citroen

Woensdag – Witte asperges met ei

Asperges ham en ei miljuschka

Het aspergeseizoen is begonnen en dat moet gevierd worden! Gelukkig hoeft een klassiek aspergegerecht helemaal niet lang te duren. Met deze snelle bereiding zet je binnen een half uur een bord vol lentegeluk op tafel.

Witte asperges met ei

Donderdag – Vietnamese rijstvel pizza –  mijn rijstvel wrap met ei

Mil Eggwrap

Donderdag gooien we het over een andere boeg met een Aziatische twist! Deze crispy rijstvel pizza is knapperig, hartig en verrassend lekker. Een snelle, lichte maaltijd die perfect past bij een zonnige lentedag! Echt het proberen waard lieve mensen!

Vietnamese rijstvel pizza –  mijn rijstvel wrap met ei

Vrijdag – Eenpansgerecht met rigatoni, chorizo en mozzarella

IMG 4523

Weekend incoming! En dat vieren we met comfort food, maar dan zonder gedoe. Alles in één pan, lekker veel smaak en een heerlijke combinatie van pittige chorizo, smeuïge mozzarella en stevige pasta. Binnen 30 minuten zit je aan tafel met een dampend bord vol lekkers.

Eenpansgerecht met rigatoni, chorizo en mozzarella

Zaterdag – Groene currysoep met garnalen en noedels

groene currysoep

Zaterdag is dé dag voor een flinke kom vol comfort. En wat is er beter dan een geurige, pittige groene currysoep? Met garnalen, noedels en kokosmelk is dit een maaltijd die voelt als een warme knuffel, maar dan in minder dan een half uur!

Groene currysoep met garnalen en noedels

Zondag – Brownie bites voor Pasen

easter brownie bites

Het is Pasen! Dat betekent genieten van gezelligheid, chocolade en iets extra feestelijks. Deze brownie bites zijn klein, machtig en onweerstaanbaar lekker. Perfect om uit te delen (of stiekem zelf allemaal op te eten). Happy Easter!

Brownie bites voor Pasen

Dit weekmenu bewijst: snel koken hoeft echt niet saai te zijn! Met deze gerechten zet je binnen 30 minuten iets op tafel waar je blij van wordt. Dus gooi de keukendeur open, zet je favoriete muziek op en geniet van een heerlijke, relaxte lenteweek. Tot volgende week!

Miljuschka discodip culinair festival amsterdam
Discodip 2025

Mijn culinaire trip

Zin in een heerlijke dag weg en culinaire trip rond de wereld? Dat kan! Op 23, 24 en 25 mei in het Amsterdamse Bos op DiscoDip.

Naast het lekkerste eten, is er ook volop entertainment en kun je workshops en masterclasses volgen van de beste, zo ook van moi.

Bestel je tickets
Play me

Receptvideo's

Wil je nog meer lekkers van me? Kook dan met me mee! Op mijn Instagram en TikTok plaats ik dagelijks beukers van receptvideo's.