Snelle lunch: sandwich avocado en zalm
Voor het eten van een snelle lunch blijft een sandwich toch wel favoriet. Neem nu deze lekkere sandwich met gerookte zalm en avocado. Super eenvoudig om te maken, klaar in een paar minuten en door de vetten van de avocado en zalm zit je gegarandeerd vol tot de volgende maaltijd.
Avocado prakken
Het enige nadeel van deze sandwich met avocado en zalm is dat je de avocado niet al uren van tevoren klaar kunt maken. Dat verkleurt nu eenmaal snel en dat is niet lekker. Dus prak de avocado op het laatst voor je het gaat eten.
Dat is een van de vele voordelen van meer thuis werken; je kunt het gewoon ter plekke vers maken!
Check hier ook alle overige lunch ideetjes.

Sandwich met avocado en zalm
Ingrediënten
- 2 sneetjes lekker brood
- 1 avocado
- Kneepje limoen
- peper en zout
- 50 gr gerookte zalm
- Radijscress voor erop optioneel
Bereidingswijze:
- Je kunt de sneetjes brood van tevoren roosteren maar dat is uiteraard geen must.
- Prak het vruchtvlees van de avocado fijn en breng op smaak met de limoen, peper en zout.
- Besmeer beide boterhammen met het avocado mengsel en beleg met de gerookte zalm. Verdeel de cress erover
Voedingswaarde per portie

Miljuschka Witzenhausen is bekend als tv-kok, all round food expert bij RTL Boulevard en ze maakt culinaire reizen voor 24Kitchen. Op env-miljuschka-staging2024.kinsta.cloud neemt ze je mee in haar wereld, deelt ze de lekkerste recepten met je, geeft de beste kooktips en laat je zien dat goed en lekker eten echt niet ingewikkeld hoeft te zijn.