Miljuschka’s favorieten voor week 34

Categorieën: Blogs

In deze wekelijkse rubriek deel ik mijn favoriete items met jullie. Van gadget tot kookboek, van eetproduct tot keukentool. Zowel gloednieuwe dingen als oude bekenden. Enthousiast geworden? Via de links eronder kun je ze meteen bestellen!

Tumbler glazen

De afgelopen week deelde ik onder andere dit heerlijke recept voor een iced latte. Veel van jullie vroegen vervolgens waar het glas vandaan kwam.

Het is een zogeheten tumbler die je kunt gebruiken als whiskyglas, waterglas of zoals ik deed voor een ijskoffie.

Ik gebruik onder andere deze

Iced latte

Steun voor al je kitchen tools

Ook heel handig om te gebruiken voor alle losse dingen zoals bijvoorbeeld pollepels en dergelijk is deze Kitchen Tool Stand.

Al je losse items overzichtelijk bij elkaar en het ziet er nog mooi uit ook.

De 100 beste van Rutger Bakt

Nog niet uit maar je kunt hem wel al vast bestellen. De 100 beste bakgerechten van Rutger. Die wil je hebben! Het boek komt uit op 2 september dus bestel je hem nu dan heb je het boek als eerste in huis!

De nieuwe Jamie!

Mijn held Jamie Oliver heeft ook weer een nieuwe parel. Het boek komt deze week uit en bestellen kun je alvast hier. Dit keer neemt Jamie elke keer een favoriet ingredient en maakt hier zeven variaties mee. Vandaar de titel 7x anders.

Krachtige kleine blender

Met dit weer wil je vaak niet meer eten dan een heerlijke smoothie. Ben je op zoek naar een kleine maar krachtige blender? Kijk dan eens naar deze Nutribullet!

 

Miljuschka Witzenhausen
Miljuschka Witzenhausen is bekend als tv-kok, all round food expert bij RTL Boulevard en ze maakt culinaire reizen voor 24Kitchen. Op Miljuschka.nl neemt ze je mee in haar wereld, deelt ze de lekkerste recepten met je, geeft de beste kooktips en laat je zien dat goed en lekker eten echt niet ingewikkeld hoeft te zijn.

Delen is fijn!