Miljuschka’s favorieten voor week 35

Categorieën: Blogs

In deze wekelijkse rubriek deel ik mijn favoriete items met jullie. Van gadget tot kookboek, van eetproduct tot keukentool. Zowel gloednieuwe dingen als oude bekenden. Enthousiast geworden? Via de links eronder kun je ze meteen bestellen!

Drinken

Met warm weer moet er veel worden gedronken. Water dan met name. Dus wat is er dan fijner om dat te doen uit een mooie bidon zoals deze van Point Virgule.

Eieren opbergen

Als het heel warm weer is berg ik de eieren van onze kippen op in de koelkast. Dat is niet ideaal maar als de temperaturen boven de 30 graden uitkomen durf ik het niet aan om ze op te bergen in mijn favoriete eierkorf. In de vorm van een kip natuurlijk..

De taartbijbel

Dat is wel een must have als je het mij vraagt. Een bijbel vol met taarten!

Hans Spitsbaard, de winnaar van Heel Holland Bakt 2017, schreef dit boek vol met zoete heerlijkheden.

De Taartbijbel vind je voor € 31,99 bij bol.com

Bakparels

Eerlijk gezegd gebruik ik voor het blind bakken meestal gedroogde peulvruchten of rijst, maar wil je het jezelf wat makkelijker maken koop dan deze bakparels. Het is een eenmalige aanschaf en je kunt ze vervolgens keer op keer gebruiken. Dan kun je de rijst en de peulvruchten gewoon weer opeten.

De bakparels vind je hier

Koffiefilter Chemex

Naar aanleiding van het recept voor de ijsfilter koffie kreeg ik vooral veel vragen waar je een dergelijke koffiekan kunt kopen. Dat kan onder andere hier bij Doppio Espresso Hier vind je trouwens nog veel meer koffie en thee gerelateerde artikelen.

Ijskoffie de filterversie
Miljuschka Witzenhausen
Miljuschka Witzenhausen is bekend als tv-kok, all round food expert bij RTL Boulevard en ze maakt culinaire reizen voor 24Kitchen. Op Miljuschka.nl neemt ze je mee in haar wereld, deelt ze de lekkerste recepten met je, geeft de beste kooktips en laat je zien dat goed en lekker eten echt niet ingewikkeld hoeft te zijn.

Delen is fijn!