In dit geval maakte ik dit recept voor de paasdagen want ja mensen, die staan alweer bijna voor de deur. Maar wees creatief en je kunt dit gebruiken voor valentijnsdag (vervang de konijntjes door chocolade hartjes) voor moederdag (die hartjes doen het nog steeds goed), voor kerst (iets met chocolade kerststerren) en je ziet dat je het hele jaar van dit dessert gebruik kunt maken.
Hoe maak je dit makkelijke paastoetje?
Dit is zo makkelijk dat het amper een dessert mag heten maar he, dat hoeft niemand te weten toch?
Je neemt vier leuke glazen en begint met een laagje karamelsaus. Een eetlepel is voldoende maar meer is altijd lekker. Verkruimel de cantuccini koekjes (of een ander lekker koekje) onder in de glazen. Vervolgens doe je hier wat plakjes banaan in en hierover komt de vanillevla.
Je eindigt door nog wat plakjes banaan of ander fruit erop te leggen en je maakt het af met een gezellig chocolade konijntje. Klaar!

Makkelijke paastrifle met banaan en karamel
Ingrediënten
Ingrediënten
- 4 cantuccini koekjes
- 2 bananen
- 1/2 pak vanillevla
- Vers fruit naar keuze
- 4 eetlepels karamelsaus
- 4 chocolade konijntjes
Bereidingswijze:
Instructies
- Je neemt vier leuke glazen en begint met een laagje karamelsaus. Een eetlepel is voldoende maar meer is altijd lekker. Verkruimel de cantuccini koekjes (of een ander lekker koekje) onder in de glazen. Vervolgens doe je hier wat plakjes banaan in en hierover komt de vanillevla.
- Je eindigt door nog wat plakjes banaan of ander fruit erop te leggen en je maakt het af met een gezellig chocolade konijntje. Klaar!

Miljuschka Witzenhausen is bekend als tv-kok, all round food expert bij RTL Boulevard en ze maakt culinaire reizen voor 24Kitchen. Op env-miljuschka-staging2024.kinsta.cloud neemt ze je mee in haar wereld, deelt ze de lekkerste recepten met je, geeft de beste kooktips en laat je zien dat goed en lekker eten echt niet ingewikkeld hoeft te zijn.