Pasta met rode pesto en doperwtjes
Maar natuurlijk dook ik ook nog de keuken in om een aantal simpele en snelle recepten voor doordeweeks te bedenken die je geheel kunt maken met dingen uit de voorraadkast en vriezer. Hoewel het erop lijkt dat iedereen zich focust op het kopen van wc papier kan ik jullie toch aanraden om wat meer de nadruk te leggen op het kopen van diepvriesgroentes. The next best thing als je het mij vraagt. Neem nu dit recept met een pesto rosso, sugar snaps en doperwtjes. Hartstikke lekker, makkelijk en snel klaar.
Aan de slag dus!
Bereidingswijze voor deze pasta met rode pesto en doperwtjes
Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Giet af en laat even uitlekken.
Zet een pannetje met water op en kook de sugarsnaps voor ongeveer vijf minuten. Voeg op het laatst de doperwtjes even toe en kook die kort mee.
Meng de pasta met rode pesto met de groente en serveer met geraspte Parmezaanse kaas.

Pasta met rode pesto en doperwtjes
Ingrediënten
Ingrediënten
- 150 gr pasta
- 100 gr doperwten
- 100 gr sugarsnaps
- 2 el pesto rosso
- 50 gr parmezaanse kaas geraspt
Bereidingswijze:
Instructies
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat uitlekken.
- Breng een pan met water aan de kook en kook de sugarsnaps voor ongeveer 5 minuten en voeg de laatste minuut de doperwten toe.
- Meng de pasta met de groentes en de pesto en serveer met de parmezaanse kaas.
Tip!
- Recepten
- Dieetsoorten
- Diner
- Italiaanse recepten
- Pasta recepten
- Snelle recepten
- Vegetarische recepten
- Wereldkeuken

Miljuschka Witzenhausen is bekend als tv-kok, all round food expert bij RTL Boulevard en ze maakt culinaire reizen voor 24Kitchen. Op env-miljuschka-staging2024.kinsta.cloud neemt ze je mee in haar wereld, deelt ze de lekkerste recepten met je, geeft de beste kooktips en laat je zien dat goed en lekker eten echt niet ingewikkeld hoeft te zijn.