Binnenkijken in ons huis in Linda Loves

Categorieën: Blogs

Binnenkijken in Linda Loves

Regelmatig krijg ik vragen over de verbouwing. Hoe is het nu? Zijn we al klaar en kan er al een rondleiding door het huis komen? Behalve dat de verbouwing de nodige hoofdpijn heeft opgeleverd heb ik nog niet heel veel foto’s gedeeld van de binnenkant en van het gedeelte dat nu af is.

Nog niet helemaal af

Van een flatje op drie hoog verhuizen naar een compleet landgoed is niet niks, zo bleek al snel. Ons oorspronkelijke plan was om er op 1 maart 2019 in te trekken, maar door allerlei oorzaken liep de verbouwing negen maanden vertraging op.

Het huis is nog niet helemaal af, maar als je nieuwsgierig bent… dan kun je alvast een klein stukje zien in de nieuwe Linda Loves. (die je hier kunt bestellen) De boerderij heeft een oppervlakte van 680 vierkante meter, dus je begrijpt dat een verbouwing niet heel snel gaat. Reken daar een onbetrouwbare aannemer bij en nog de nodige andere tegenslagen en voor je er erg in hebt ben je negen maanden verder.

Hometour als alles klaar is

Als we ooit alles af hebben en alle puin is geruimd beloof ik dat er een uitgebreide hometour komt om alles te laten zien, maar voor nu hier alvast een heel klein voorproefje en wil je meer zien? Dan dus even de Linda Loves halen in de winkel of online.

Miljuschka Witzenhausen
Miljuschka Witzenhausen is bekend als tv-kok, all round food expert bij RTL Boulevard en ze maakt culinaire reizen voor 24Kitchen. Op Miljuschka.nl neemt ze je mee in haar wereld, deelt ze de lekkerste recepten met je, geeft de beste kooktips en laat je zien dat goed en lekker eten echt niet ingewikkeld hoeft te zijn.

Delen is fijn!