5x Foodboxen voor oudejaarsavond

Categorieën: Blogs

Het einde van 2020 is in zicht. Voordat we het nieuwe jaar inluiden mogen we nog een keer genieten van een feestelijke avond met lekker eten. Ik heb de 5 lekkerste foodboxen voor oudejaarsavond op een rij gezet. Op naar een mooi nieuw jaar!

1 – Choux Amsterdam

De heerlijke Kerstbox van Choux was al rete snel uitverkocht. Gelukkig hebben ze ook een Eindejaarsmenu die nog beschikbaar is! Het standaardmenu heeft 3 gangen, maar kan je uitbreiden met een tussengerecht en/of dessert. Het menu is hier voor €37,50 per persoon te bestellen.

2 – Van Dam Brasserie

Ook bij Van Dam Brasserie gingen de kerstmenu’s als broodjes over de toonbank, maar gelukkig zijn de extraordinary boxen voor oudejaarsavond weer beschikbaar! De box is voor 2 personen en hier verkrijgbaar voor €96,50.

3 – Coulisse X Lindenhoff

Om dit jaar feestelijk af te sluiten heeft Coulisse samen met Lindenhoff de speciale let’s go 2021 box samengesteld. Wat een top idee! Met deze box maak je er hoe dan ook een onvergetelijke avond van. De box is voor 4 personen en hier te bestellen voor €130,00.

4 – Daalder en Taiko

Ook deze fantastische restaurants hebben voor de laatste dag van het jaar hun krachten samengebundeld. Dennis Huwaë en Schilo van Coevorden hebben een feestelijke box samengesteld met een 3-gangen menu van restaurant Daalder en een chirashi-sushibox van Taiko. Met als kers op de taart heerlijke cocktails van de Taiko Bar. De box is voor 2 personen en hier verkrijgbaar voor €150,00.

5 – Jaimie van Heije

Zodra we weer uit eten mogen, ga ik snel langs bij Jaimie van Heije. Voor de laatste feestdag van het jaar heeft hij het heerlijke celebrations menu samengesteld. Een box vol met heerlijke hapjes. De boxen zijn af te halen op verschillende plaatsen in het land. Hier kan je de 2-persoons box bestellen voor €135,00.

Miljuschka Witzenhausen
Miljuschka Witzenhausen is bekend als tv-kok, all round food expert bij RTL Boulevard en ze maakt culinaire reizen voor 24Kitchen. Op Miljuschka.nl neemt ze je mee in haar wereld, deelt ze de lekkerste recepten met je, geeft de beste kooktips en laat je zien dat goed en lekker eten echt niet ingewikkeld hoeft te zijn.