Hier een mega lekker, binnen 30 minuten op tafel, weekmenu. Snelle gerechten, nul stress en vooral wel die smaak waar je op hoopt. Want ook op drukke dagen verdien je iets lekkers op je bord. Fijne week lieve mensen!
Maandag – Bloemkoolstamppot met crispy mozzarella en tomatensaus

We starten de week stevig en snel. Deze bloemkoolstamppot is comfortfood met een twist: lekker licht, romig en met die krokante mozzarella bovenop… Hallo smaakexplosie! De frisse tomatensaus maakt het helemaal af.
Dinsdag – Koffie stoofvlees met pasta en gremolata

Oke mensen, ik geef het toe: dit is geen 30-minuten gerecht. Maar sommige dingen zijn gewoon te goed om over te slaan en dit stoofvlees met koffie is er zo eentje. Het vlees wordt boterzacht, de saus rijk en vol, en die subtiele koffiesmaak maakt het onweerstaanbaar. Laat het lekker sudderen terwijl jij de rest van je dag doet, want jouw fornuis mag ook eens het werk doen. Als je gaat eten hoef je alleen nog wat pasta te koken en de frisse gremolata erover te strooien. Klaar ben je. Valt dus best wel mee en het is het absoluut waard.
Woensdag – Groene shakshuka met extra veel groente

Halverwege de week doen we easy & green. Deze groene shakshuka zit vol smaak en zit bomvol groenten. De eieren garen in een kruidige, romige saus van spinazie en doperwtjes, alles in één pan, alles binnen 30 minuten. Heerlijk toch?
Donderdag – Boerenkoolstamppot van zoete aardappel, met rookworst en spekjes

Klassieker, maar dan met een twist! Deze snelle stamppot van zoete aardappel en boerenkool is heerlijk smeuïg en heeft dat fijne hartige van spek en rookworst. Oer-Hollands comfortfood en ja: in een half uur klaar.
Vrijdag – Vega pizza met biet, pompoen en boerenkool

Vrijdag = pizzadag! En deze vega variant is niet alleen snel, maar ook mega kleurrijk. De combinatie van biet, pompoen en boerenkool is zo lekker dat niemand vlees mist. Lekker op een groentebodem dus ook nog eens verantwoord pizza eten. Easy, crunchy en zo klaar. Geen fan van biet, pompoen of boerenkool? Geen probleem! Op deze pizza kan is alles lekker, plakjes courgette of aubergine, wat champignons en een beetje ui, ook heerlijk. Mix & match, het is vrijdag dus jouw pizza party!
Zaterdag – Tagliatelle met garnalen

Weekend! En dat vieren we met een bord tagliatelle dat binnen een kwartiertje op tafel staat. Romige saus, knoflook, citroen en sappige garnalen, meer heb je niet nodig. Ziet eruit alsof je uren hebt gekookt, smaakt ook zo, maar dan veel sneller klaar.
Zondag – De ultieme carrot cake cupcakes

Zondag is bakdag, maar we houden het relaxed. Deze carrot cake cupcakes zijn snel gemaakt en ruiken zoooo lekker dat je keuken meteen aanvoelt als een echte bakkerij. Luchtig, kruidig en met een romige topping, de perfecte afsluiter van de week!
Wie zegt dat lekker koken lang moet duren? Dit menu bewijst het tegendeel. Met het binnen 30 minuten weekmenu zet je gerechten op tafel die eruitzien alsof je een hele middag in de keuken hebt gestaan. Dus: schort om, pan op het vuur en geniet.