Binnen 30 minuten op tafel weekmenu week 27

Druk? Chaotische planning? Hongerige mensen in huis die NU willen eten? No worries,  dit weekmenu is speciaal voor jou. Alles staat binnen 30 minuten op tafel, zonder dat je daarvoor hoeft in te leveren op smaak, gezelligheid of variatie. Van een Italiaanse twist op andijviestamppot tot een crunchy wrap waar je voor in de rij zou staan. En dan eindigen we zondag gewoon met een toetje dat zo snel klaar is, dat je het nog vóór je film begint kunt maken. Dus trek die koelkast open en start je week met een pan vol power. Let’s go! 

Maandag – Italiaanse andijviestamppot

Italiaanse andijviestamppot

Stamppot op maandag? Jazeker. Maar dan op z’n Italiaans? Met zongedroogde tomaat, pesto en Parmezaan. Deze twist op de oer-Hollandse klassieker geeft je comfort & energie, maar wel met een zomerse vibe. En dat in minder dan een half uur? Jep. Deze wil je standaard in je repertoire hebben als je het aan mij vraagt.  

 

Italiaanse andijviestamppot

Dinsdag – Crunchy wrap met kipgehakt

Crunchy wrap met kipgehakt 2

Dinsdag is snackdag, maar dan lekker verantwoord. Deze wrap is krokant van buiten, sappig van binnen en zit bomvol smaak. Makkelijk te maken met simpele ingrediënten, een kind kan de was doen (en misschien zelfs de wrap). Serveer met een frisse salade en je bent de held van de avond. 

Crunchy wrap met kipgehakt

Woensdag – Eenpansgerecht met orzo en zalm

Orzo met zalm

Woensdag: één pan, nul afwasstress. Deze romige orzo met zalm is zacht, luxe en oh zo snel klaar. Ideaal als je geen zin hebt om lang te koken maar wel wilt uitpakken qua smaak. En ja, hij is fancy genoeg om indruk te maken, ook al zit je gewoon in je joggingbroek… 

 

Eenpansgerecht met orzo en zalm

Donderdag – Gnocchi caprese: een lekker zomers pastagerecht

gnocchi caprese

Deze gnocchi is basically de Italiaanse zomer op je bord. Denk: mozzarella, tomaatjes, verse basilicum en dat allemaal gecombineerd met zachte, goudgebakken gnocchi. Binnen 30 minuten ben je op vakantie, zonder het land uit te hoeven. Ook top als je eters hebt: fancy en snel = win-win. 

Gnocchi caprese: een lekker zomers pastagerecht

Vrijdag – Een perfect gerecht voor doordeweeks: broccoli en biefstuk teriyaki

broccoli biefstuk teriyaki

Vrijdag = woktijd. Deze teriyaki met biefstuk en broccoli is sweet, salty, sticky en spicy.  Alles in één gerecht. Je wokt ‘m binnen no-time in elkaar, dus meer tijd voor een drankje of een fijne serie na het eten. En het mooiste? Hij smaakt alsof je ‘m hebt besteld bij een goede Aziatische take-out. Dus waar wacht je nog op?  

 

Een perfect gerecht voor doordeweeks: broccoli en biefstuk teriyaki

Zaterdag – Spaghetti met mais en garnalen

Spaghetti met mais en garnalen

Zaterdag is voor comfort & gemak. Deze spaghetti is fris, een tikje zoet door de mais, en heerlijk zilt door de garnalen. Een verrassend lekkere combi die je binnen een half uur op tafel tovert. Past perfect bij een zwoele zomeravond, glas wijn erbij en klaar ben je. 

Spaghetti met mais en garnalen

Zondag – Het supersnelle romige citroendessert

Super snel toetje miljuschka

Zondag = toetjesdag. En dit citroendessert is precies wat je nodig hebt: fris, romig, snel en feestelijk. Je maakt ‘m in 10 minuten, maar hij smaakt alsof je uren in de keuken hebt gestaan. Lekker na een BBQ of gewoon als verwennerij met een kop thee op de bank. 

Het supersnelle romige citroendessert

Nu even ontspannen en genieten van de tijd die je overhoudt, ZEN!

Cheesecakeboek miljuschka
Mijn cheesecake

“Ik zag wel dat je naar m’n cheesecake”

Mijn jarenlange droom is eindelijk uitgekomen, mijn eigen cheesecakeboek. Ik heb maar liefst 18 jaar aan dit boek gewerkt. Wat je kan verwachten?

Meer dan 80 recepten en voor elke gelegenheid de perfecte cheesecake.

Naar de shop
Play me

Receptvideo's

Wil je nog meer lekkers van me? Kook dan met me mee! Op mijn Instagram en TikTok plaats ik dagelijks beukers van receptvideo's.