Diner recepten

Dit recept valt onder

Lamsschenkel stoof recept

Ingredienten

1 eetlepel olijfolie

4 lamsschenkels

1 winterpeen in blokjes

3 prei in halve ringen

3 rode uien in vieren

4 tenen knoflook

Tijm/rozemarijn/laurierblad naar eigen inzicht

1 theelepel grof zout

1 theelepel peperkorrels

2 flesjes bockbier

1 liter bouillon

Sharing is caring!

Recept Lamsschenkel stoof: bereidingswijze

Lamsschenkel blijft vaak in het vergeethoekje bij de slager liggen. Maar oh, wat kun je daar iets lekkers van maken! Een super makkelijk gerecht om klaar te maken en niet te duur.

Bak de schenkels in de olie bruin.

Doe de groenten erbij en bak aan.

Doe de kruiden erbij.

Blus af met bier en bouillon.

Zet in 4 uur de oven op 160 graden.

Serveer met aardappelpuree.

Nog meer lekkers