Oké, confession time: ik ben smoorverliefd. Niet op een man, maar op een pan. En nee, dit is niet zomaar een pan. Dit is de HexClad. De enige echte hybride pan die alles kan. Serieus, als je denkt dat je alles al in je keukenkastje hebt, think again.
Toen er pannen nodig waren voor mijn culinaire festival DiscoDip, dacht ik meteen aan: HexClad. Nu kan ik dan ook met veel trots zeggen dat HexClad de officiële masterclass hoofdsponsor is van DiscoDip! Als je erbij bent, en dat wil je, ga je deze pannen overal tegenkomen. Tijdens de masterclasses, in de workshops van de culinaire helden Noni Kooiman en Anouk Glaudemans, en ja hoor: zelfs bij de legendarische DiscoBingo worden ze weggegeven. Een pan van €165,- cadeau, zeg maar dag tegen je oude koekenpan met z’n loslatende anti-aanbaklaag.
Waarom ik zo gek ben op de pannen van HexClad?
HexClad is premium met een randje rebellie. Net als ik. En net als DiscoDip. Geen brave keukenprinsesjes hier, maar lekker groots, meeslepend en een tikje ondeugend koken. Deze pannen zijn niet alleen snoeihard (hallo roestvrij staal meets non-stick magie), gaan een leven lang mee en… Gordon Ramsay zweert erbij. En laten we eerlijk zijn: als de meest beruchte chef ter wereld ‘ja’ zegt tegen een pan, dan weet je dat het menens is.
En ik? Ik kook er thuis ook mee. Elke dag weer. Van fluffy pancakes tot knapperige gyoza’s en stoere steaks met een perfecte korst. Zonder stress, zonder aanbakgedoe, en zonder je af te vragen of je pan nu weer de geest geeft.

Festival + food = feest
DiscoDip is het soort festival waar je glitter op je wangen krijgt, dansjes doet voor het ontbijt en tussen al het dansen door ineens belandt in een kookworkshop waarbij je je vingers aflikt. Want laten we eerlijk zijn: lekker eten hoort bij een goed feest. En dit jaar maken we het extra speciaal. Geen lauwe festivalfriet of knakworst op klef brood, maar echt koken. Met passie. Met lef. Met pannen die je een leven lang bijblijven.
HexClad
Deze pannen zijn de sterren van de culinaire shows op het festival. En de chefs die ermee werken? Die zijn minstens zo spetterend. Zo duik je met Noni Kooiman de keuken in voor een workshop Pindasambal maken, volgens een oud familierecept van haar oma Toemi (ik smelt nu al). Deze sambal is spicy, sticky en verslavend lekker, en het mooie is: je neemt ’t mee naar huis, vriest het in of maakt er later de allerbeste pindasaus van. We noemen het ook wel: smaak met een verhaal.
En heb je een zwak voor zoet? (Wie niet?) Dan wil je Let’s get ready to crumble met Anouk Glaudemans niet missen. Denk: warme appeltjes, een smeuïge verse banketbakkersroom en een knapperige crumble als finishing touch. Geen doggybags, gewoon meteen aanvallen. Want sommige dingen zijn te lekker om te bewaren. En het mooiste? Alles bereid in die heerlijke, hybride HexClad pannen, want ook bij bakken wil je controle, gemak en een crispy randje.
Dus of je nu komt voor de muziek, de sfeer of het eten (of stiekem voor alles tegelijk): bereid je voor op een foodfest waar je hongerig en gelukkig van wordt. Met HexClad in de hoofdrol!
Kom je ook?
Ik ben erbij. M’n HexClad ook. En jij? Kom langs, doe mee aan een workshop, win die pan tijdens de DiscoBingo, en proef hoe goed rebellie smaakt. Want eerlijk? Een beetje chaos in de keuken is heerlijk, als je maar het juiste gereedschap hebt.
Koop hier snel je tickets, want dit wil je echt niet wilt missen!
