Miljuschka Magazine no. 15 kerstmenu’s

Als je dacht dat de negen kerstmenu’s uit Miljuschka Magazine No. 15 al alles is, wacht dan maar tot je deze 41 extra mix-&-match kerstmenu combinaties ziet. Speciaal voor jullie, de trotse bezitters van het Miljuschka Magazine heb ik nog 41 nieuwe kerstmenu’s samengesteld. Allemaal gemaakt met alle heerlijke recepten uit het magazine, maar dan op verrassende, nieuwe manieren gemixt en gematcht. Van juicy classics tot fantastische showstoppers: je hoeft alleen nog maar te kiezen, te koken en te shinen tijdens het kerstdiner. 

Hieronder vind je 41 extra mix & match kerstmenu’s samengesteld uit alle recepten in het magazine. Elk menu bevat: VoorgerechtHoofdgerecht — Bijgerecht — Nagerecht. Gebruik dit als je basis: je kunt gangen weghalen of toevoegen naar hoe jij het zelf wil.  

Succes met kiezen en natuurlijk met alle kerst voorbereidingen.

Liefs, Miljuschka.  

Zee & Zilt 

  • Voorgerecht: Chowder met vongole & roze kool 
  • Hoofdgerecht: Gevlinderde makreel met risotto & salsa verde 
  • Bijgerecht: Filotartelettes met biet & ui 
  • Nagerecht: Kokos-citrustaart met pandan (als twist op het blad) 

Romantiek aan tafel 

  • Voorgerecht: Coupe Burrata met bevroren tomaat 
  • Hoofdgerecht: Mini-beef Wellington met macadamia-pesto 
  • Bijgerecht: Mini-hasselbacks met kruidencrème fraîche & tobiko 
  • Nagerecht: Rozencrêpe-taart 
Online Coupe Burrata

Fris & spice  

  • Voorgerecht: Yoghurt – Feta dip met spruitjes & radijspickle 
  • Hoofdgerecht: Caponatataart met groene salsa 
  • Bijgerecht: Uien gevuld met parelcouscous & notencrumble 
  • Nagerecht: No churn-citroen-ijssandwich 

Luxe zee 

  • Voorgerecht: Coquilles in passievrucht-limoenmarinade 
  • Hoofdgerecht: Doradefilets met paling-beurre blanc & zeegroente 
  • Bijgerecht: Aspergerol met gerookte zalm 
  • Nagerecht: Panna cotta met gepocheerde kweepeer 

Klassieke kersttafel 

  • Voorgerecht: Truffel pastinaakdonut met carpaccio 
  • Hoofdgerecht: Eend met portglaze, vijgen & gestoofd rood fruit 
  • Bijgerecht: Fondantaardappels met boterjus 
  • Nagerecht: Pecannoten-krans met ananasbloemen 

Plantaardig en vernieuwend  

  • Voorgerecht: Coupe Burrata met bevroren tomaat (serveer als shared starter) 
  • Hoofdgerecht: Caponatataart met groene salsa 
  • Bijgerecht: Filotartelettes met biet & ui 
  • Nagerecht: Rozencrêpe-taart 

Kust op je bord 

  • Voorgerecht: Chowder met vongole & roze kool 
  • Hoofdgerecht: Doradefilets met paling-beurre blanc & zeegroente 
  • Bijgerecht: Mini-hasselbacks met kruidencrème fraîche & tobiko 
  • Nagerecht: Chocolade-hazelnoot meringuezoenen 

Hartig en rijk 

  • Voorgerecht: Yoghurt – Feta dip met spruitjes & radijspickle 
  • Hoofdgerecht: Mini-beef Wellington met macadamia-pesto 
  • Bijgerecht: Aardappel-knolselderijgratin met délice de Bourgogne 
  • Nagerecht: Tiramisutoren van rolletjes 

Licht & Luxe 

  • Voorgerecht: Coupe Burrata met bevroren tomaat 
  • Hoofdgerecht: Gevlinderde makreel met risotto & salsa verde 
  • Bijgerecht: Aspergerol met gerookte zalm 
  • Nagerecht: No churn-citroen-ijssandwich 

Oud & nieuw smaken 

  • Voorgerecht: Truffel pastinaakdonut met carpaccio 
  • Hoofdgerecht: Eend met portglaze, vijgen & gestoofd rood fruit 
  • Bijgerecht: Uien gevuld met parelcouscous & notencrumble 
  • Nagerecht: Pecannoten-krans met ananasbloemen 

Mediterrane twist 

  • Voorgerecht: Coupe Burrata met bevroren tomaat 
  • Hoofdgerecht: Caponatataart met groene salsa 
  • Bijgerecht: Filotartelettes met biet & ui 
  • Nagerecht: Panna cotta met gepocheerde kweepeer 

Sereen en subtiel 

  • Voorgerecht: Yoghurt – Feta dip met spruitjes & radijspickle 
  • Hoofdgerecht: Doradefilets met paling-beurre blanc & zeegroente 
  • Bijgerecht: Mini-hasselbacks met kruidencrème fraîche & tobiko 
  • Nagerecht: Rozencrêpe-taart 

Feestelijk van de zee 

  • Voorgerecht: Chowder met vongole & roze kool 
  • Hoofdgerecht: Gevlinderde makreel met risotto & salsa verde 
  • Bijgerecht: Filotartelettes met biet & ui 
  • Nagerecht: Tiramisutoren van rolletjes 
Romige fish chowder 1

Kerst op de boerderij  

  • Voorgerecht: Truffel pastinaakdonut met carpaccio 
  • Hoofdgerecht: Mini-beef Wellington met macadamia-pesto 
  • Bijgerecht: Aardappel-knolselderijgratin met délice de Bourgogne 
  • Nagerecht: Chocolade-hazelnoot meringuezoenen 

Fris & geroosterd  

  • Voorgerecht: Coupe Burrata met bevroren tomaat 
  • Hoofdgerecht: Eend met portglaze, vijgen & gestoofd rood fruit 
  • Bijgerecht: Fondantaardappels met boterjus 
  • Nagerecht: No churn-citroen-ijssandwich 

Elegantie van de zee 

  • Voorgerecht: Coquilles in passievrucht-limoenmarinade 
  • Hoofdgerecht: Gevlinderde makreel met risotto & salsa verde 
  • Bijgerecht: Aspergerol met gerookte zalm 
  • Nagerecht: Panna cotta met gepocheerde kweepeer 

Kerst smaak met een bite 

  • Voorgerecht: Yoghurt – Feta dip met spruitjes & radijspickle 
  • Hoofdgerecht: Caponatataart met groene salsa 
  • Bijgerecht: Uien gevuld met parelcouscous & notencrumble 
  • Nagerecht: Pecannoten-krans met ananasbloemen 

Kerstmenu met een goud randje  

  • Voorgerecht: Truffel pastinaakdonut met carpaccio 
  • Hoofdgerecht: Doradefilets met paling-beurre blanc & zeegroente 
  • Bijgerecht: Mini-hasselbacks met kruidencrème fraîche & tobiko 
  • Nagerecht: Rozencrêpe-taart 

Aardse zaligheid  

  • Voorgerecht: Coupe Burrata met bevroren tomaat 
  • Hoofdgerecht: Mini-beef Wellington met macadamia-pesto 
  • Bijgerecht: Filotartelettes met biet & ui 
  • Nagerecht: Chocolade-hazelnoot meringuezoenen 

Zee & Citrus  

  • Voorgerecht: Chowder met vongole & roze kool 
  • Hoofdgerecht: Doradefilets met paling-beurre blanc & zeegroente 
  • Bijgerecht: Fondantaardappels met boterjus 
  • Nagerecht: No churn-citroen-ijssandwich 

Romantisch kerstmenu  

  • Voorgerecht: Coupe Burrata met bevroren tomaat 
  • Hoofdgerecht: Eend met portglaze, vijgen & gestoofd rood fruit 
  • Bijgerecht: Mini-hasselbacks met kruidencrème fraîche & tobiko 
  • Nagerecht: Tiramisutoren van rolletjes 

Pure klassiekers 2.0  

  • Voorgerecht: Truffel pastinaakdonut met carpaccio 
  • Hoofdgerecht: Mini-beef Wellington met macadamia-pesto 
  • Bijgerecht: Aardappel-knolselderijgratin met délice de Bourgogne 
  • Nagerecht: Panna cotta met gepocheerde kweepeer 

Lichte feestelijkheid 

  • Voorgerecht: Yoghurt – Feta dip met spruitjes & radijspickle 
  • Hoofdgerecht: Gevlinderde makreel met risotto & salsa verde 
  • Bijgerecht: Aspergerol met gerookte zalm 
  • Nagerecht: Rozencrêpe-taart 

Stoer maar subtiel 

  • Voorgerecht: Chowder met vongole & roze kool 
  • Hoofdgerecht: Mini-beef Wellington met macadamia-pesto 
  • Bijgerecht: Uien gevuld met parelcouscous & notencrumble 
  • Nagerecht: Pecannoten-krans met ananasbloemen 

Groene kerst 

  • Voorgerecht: Coupe Burrata met bevroren tomaat 
  • Hoofdgerecht: Caponatataart met groene salsa 
  • Bijgerecht: Filotartelettes met biet & ui 
  • Nagerecht: No churn-citroen-ijssandwich 

Kust & Kruiden  

  • Voorgerecht: Coquilles in passievrucht-limoenmarinade 
  • Hoofdgerecht: Doradefilets met paling-beurre blanc & zeegroente 
  • Bijgerecht: Mini-hasselbacks met kruidencrème fraîche & tobiko 
  • Nagerecht: Chocolade-hazelnoot meringuezoenen 

Warm & hartelijk  

  • Voorgerecht: Yoghurt – Feta dip met spruitjes & radijspickle 
  • Hoofdgerecht: Eend met portglaze, vijgen & gestoofd rood fruit 
  • Bijgerecht: Fondantaardappels met boterjus 
  • Nagerecht: Panna cotta met gepocheerde kweepeer 

Luxe van het land  

  • Voorgerecht: Truffel pastinaakdonut met carpaccio 
  • Hoofdgerecht: Mini-beef Wellington met macadamia-pesto 
  • Bijgerecht: Filotartelettes met biet & ui 
  • Nagerecht: Tiramisutoren van rolletjes 
Tiramisu toren02

Zeeuwse flair  

  • Voorgerecht: Chowder met vongole & roze kool 
  • Hoofdgerecht: Gevlinderde makreel met risotto & salsa verde 
  • Bijgerecht: Aspergerol met gerookte zalm 
  • Nagerecht: Rozencrêpe-taart 

Fruitige finale  

  • Voorgerecht: Coupe Burrata met bevroren tomaat 
  • Hoofdgerecht: Caponatataart met groene salsa 
  • Bijgerecht: Uien gevuld met parelcouscous & notencrumble 
  • Nagerecht: Pecannoten-krans met ananasbloemen 

Feest aan Zee 

  • Voorgerecht: Coquilles in passievrucht-limoenmarinade 
  • Hoofdgerecht: Doradefilets met paling-beurre blanc & zeegroente 
  • Bijgerecht: Filotartelettes met biet & ui 
  • Nagerecht: No churn-citroen-ijssandwich 

Contrasten kerstmenu  

  • Voorgerecht: Truffel pastinaakdonut met carpaccio 
  • Hoofdgerecht: Gevlinderde makreel met risotto & salsa verde 
  • Bijgerecht: Mini-hasselbacks met kruidencrème fraîche & tobiko 
  • Nagerecht: Chocolade-hazelnoot meringuezoenen 

Klassiek van de zee 

  • Voorgerecht: Yoghurt – Feta dip met spruitjes & radijspickle 
  • Hoofdgerecht: Doradefilets met paling-beurre blanc & zeegroente 
  • Bijgerecht: Fondantaardappels met boterjus 
  • Nagerecht: Rozencrêpe-taart 

Aangenaam aards  

  • Voorgerecht: Coupe Burrata met bevroren tomaat 
  • Hoofdgerecht: Mini-beef Wellington met macadamia-pesto 
  • Bijgerecht: Aardappel-knolselderijgratin met délice de Bourgogne 
  • Nagerecht: Panna cotta met gepocheerde kweepeer 

Sprankelend en zacht  

  • Voorgerecht: Chowder met vongole & roze kool 
  • Hoofdgerecht: Caponatataart met groene salsa 
  • Bijgerecht: Aspergerol met gerookte zalm 
  • Nagerecht: Tiramisutoren van rolletjes 

Vol & Verrassend  

  • Voorgerecht: Truffel pastinaakdonut met carpaccio 
  • Hoofdgerecht: Eend met portglaze, vijgen & gestoofd rood fruit 
  • Bijgerecht: Uien gevuld met parelcouscous & notencrumble 
  • Nagerecht: Pecannoten-krans met ananasbloemen 

Bijzonder lekker

  • Voorgerecht: Chowder met vongole & roze kool 
  • Hoofdgerecht: Mini-beef Wellington met macadamia-pesto 
  • Bijgerecht: Uien gevuld met parelcouscous & notencrumble 
  • Nagerecht: Pecannoten-krans met ananasbloemen 

Zomerse kerst 

  • Voorgerecht: Coupe Burrata met bevroren tomaat 
  • Hoofdgerecht: Gevlinderde makreel met risotto & salsa verde 
  • Bijgerecht: Filotartelettes met biet & ui 
  • Nagerecht: No churn-citroen-ijssandwich 

Robuust & romig 

  • Voorgerecht: Yoghurt – Feta dip met spruitjes & radijspickle 
  • Hoofdgerecht: Mini-beef Wellington met macadamia-pesto 
  • Bijgerecht: Aardappel-knolselderijgratin met délice de Bourgogne 
  • Nagerecht: Chocolade-hazelnoot meringuezoenen 

Kerstachtige strandwandeling 

  • Voorgerecht: Coquilles in passievrucht-limoenmarinade 
  • Hoofdgerecht: Doradefilets met paling-beurre blanc & zeegroente 
  • Bijgerecht: Mini-hasselbacks met kruidencrème fraîche & tobiko 
  • Nagerecht: Rozencrêpe-taart 

Kerstklassiekers remix 

  • Voorgerecht: Truffel pastinaakdonut met carpaccio 
  • Hoofdgerecht: Caponatataart met groene salsa 
  • Bijgerecht: Filotartelettes met biet & ui 
  • Nagerecht: Panna cotta met gepocheerde kweepeer 

Compleet en charmant  

  • Voorgerecht: Coupe Burrata met bevroren tomaat 
  • Hoofdgerecht: Eend met portglaze, vijgen & gestoofd rood fruit 
  • Bijgerecht: Fondantaardappels met boterjus 
  • Nagerecht: Tiramisutoren van rolletjes 
Mijn Cheesecakeboek

Het lekkerste cadeau voor de feestdagen!

Mijn Cheesecakeboek zit bomvol verrukkelijke recepten – van supersimpel tot heerlijk uitdagend. Voor klassieke liefhebbers, avontuurlijke bakkers en iedereen daartussenin: dit boek heeft voor ieder wat wils.

En weet je wat dit nog leuker maakt? Ik verras jóu deze feestdagen! Tijdelijk geef ik je €10 korting. Scoor mijn Cheesecakeboek nú voor slechts €24,99, inclusief verzendkosten, en ik zorg dat je hem voor de feestdagen op de mat krijgt.

Naar de shop
Play me

Receptvideo's

Wil je nog meer lekkers van me? Kook dan met me mee! Op mijn Instagram en TikTok plaats ik dagelijks beukers van receptvideo's.