Mijn eigen magazine!

Categorieën: Blogs

Miljuschka Magazine… als ik het hardop zeg krijg ik de rillingen. Ik vind het namelijk nogal wat. Het delen van recepten is een feestje, zoveel wist ik al wel. En ik vind het heerlijk om verhalen over eten te vertellen en mijn kijkers, lezers en volgers culinair onder te dompelen. Maar een eigen magazine maken is toch wel weer heel wat anders en behoorlijk spannend. Bij een kookboek ervaar ik dezelfde spanning, maar daar bevond ik me op bekend terrein: nu pakken we echt uit met meerdere thema’s en ook persoonlijke verhalen én unieke fotografie. Maar de basis is en blijft… eten! Ik heb speciaal voor dit magazine 60 recepten uitgewerkt en hoop dat jullie er blij door worden verrast!

Limited edition
Ik heb ervoor gekozen om dit magazine alleen via mijn website beschikbaar te stellen. Waarom? Omdat ik niet meer wil produceren dan er behoefte is! Ik wil geen papier bedrukken als het blijft liggen. Of dat exemplaren via de ‘normale’ kanalen weer retour kunnen komen en dan vernietigd moeten worden. Onnodige verspilling van druk- en verzendkosten. Dus geen ‘op is op’, geen ‘zolang de voorraad strekt’. Ik maak er net zoveel als er besteld worden! Leek me een verantwoorde keuze. Het gevolg is wel dat ik voor 15 februari alle bestellingen binnen moet hebben, zodat het magazine eind maart op de deurmat kan liggen! Er komt ook geen tweede druk. 

160 pagina’s dik bewaarmagazine
Ik ben mega-trots op het eindresultaat! Een 160 pagina’s dik en smaakvol bewaarmagazine wat ik samen met een klein team van waanzinnige professionals heb mogen maken. Mijn team: team Mil! Natuurlijk wil je weten wat er naast die 60 nieuwe, heerlijke recepten allemaal nog meer in staat. Dat zal ik de komende dagen via mijn socials gaan onthullen maar als kleine voorbode alvast wat voorpret: ik neem je culinair mee op reis naar het prachtige Italiaanse Puglia, ik trakteer je natuurlijk op mijn nieuwe favoriete cheesecakerecepten, help ouders aan gezonde-maaltijdtips voor kids en natuurlijk krijg je een kijkje in mijn eigen keuken thuis: mijn gezin. Mijn basis!

Ik hoop dat ik je blij mag maken met een magazine waarin, naast heel veel tijd en energie, vooral veel culinaire liefde en passie zit en het bewaren meer dan waard is! Oh ja… onder de mensen die een magazine bestellen gaan we een mega make-over verloten! Daar lees je meer over in de bevestigingsmail!

Deel van de opbrengst naar het Epilepsiefonds
Dit magazine moest er in ieder geval 1x komen. Dat kan dan van mijn bucketlist af. Zoals je van een betrokken ambassadrice mag verwachten gaat een deel van de opbrengst van Miljuschka Magazine naar het Epilepsiefonds. De mensen die me al langer kennen weten waarom; dus je steunt er ook belangrijk onderzoek mee!

Ik wil je bedanken voor alle support en dat jullie het mogelijk maken dat ik deze droom kan uit laten komen!

Dikke kus!

Mil

Miljuschka Witzenhausen
Miljuschka Witzenhausen is bekend als tv-kok, all round food expert bij RTL Boulevard en ze maakt culinaire reizen voor 24Kitchen. Op Miljuschka.nl neemt ze je mee in haar wereld, deelt ze de lekkerste recepten met je, geeft de beste kooktips en laat je zien dat goed en lekker eten echt niet ingewikkeld hoeft te zijn.