Miljuschka’s home make-over door The Wardrobe Organizer

Categorieën: Blogs

Laatst was Valina met haar team van The Wardrobe Organizer weer bij mij thuis. Zij hebben mij geholpen bij het organizen van mijn keuken én kelder. En ik ben er zo blij mee!

Onlangs was namelijk mijn hele kelder onder water gelopen, waardoor alle voorraad boven in de bijkeuken op werd geslagen. Wat zorgde voor veel rommel en geen structuur. En als ik ergens van houd, is het structuur en rust in mijn huis. Dit riep om de aanpak van een expert: The Wardrobe Organizer! Ze hebben namelijk al een keer mijn kledingkast georganiseerd en dat was een groot succes.

Benieuwd hoe je zelf al aan de slag kan gaan? Lees dan alvast mijn artikel over de voorjaarsschoonmaak: de keukenkastjes opruimen doe je zo.

Wat doet The Wardrobe Organizer?

‘Elk project wordt aangepast op de individuele wensen van de klant. Dit wordt allemaal besproken in het eerste consult’, vertelt eigenaresse Valina. Er zijn verschillende diensten die The Wardrobe Organizer aanbiedt. Home organizing, het organiseren van kasten en of ruimtes. Moving, hier bieden ze hulp bij het voorsorteren van alle spullen, het inpakken van alle spullen in dozen, uitpakken van alle spullen op de nieuwe locatie, het inruimen van alle kasten en maatwerk opberg oplossingen. Ook biedt The Wardrobe Organizer diverse organizers en op maat gemaakte kasten.

Alles wat je nodig hebt om je huis te organiseren neemt Valina mee. The Wardrobe Organizer kijkt naar de te organiseren ruimtes, maar ook naar je persoonlijke lifestyle. Ze helpen met het maken van keuzes: welke spullen wil je houden? Welke wil je verkopen of met welke spullen kunnen we anderen blij maken? De behouden spullen worden gesorteerd op categorie en kleur. Verder wordt er indien wenselijk gekeken naar welk materiaal er nodig is om de spullen mooi op te bergen.

We zijn met z’n allen twee volle werkdagen bezig geweest om alles uit te zoeken, her in te richten en te organiseren. Ik zal jullie wat voor en na beelden tonen, waarop jullie kunnen zien hoe wij te werk gingen.

Het resultaat mag er wezen: de keuken is nu helemaal georganiseerd en de kelder ook. Alles zit in gestructureerde bakken die ik bij Valina heb gekocht, die zij ook gestickerd hebben. Op deze manier kan ik alles snel terugvinden en blijven alle lades, kasten en stellingen georganiseerd.

Dus ga je verhuizen? Wil je een grote schoonmaak doen? Tip van mij: huur Valina en haar team van The Wardrobe Organizer in en je huis ziet er binnen no time weer fantastisch uit!

Before:

keuken before kelder before

After:

[/fusion_gallery]
Miljuschka Witzenhausen
Miljuschka Witzenhausen is bekend als tv-kok, all round food expert bij RTL Boulevard en ze maakt culinaire reizen voor 24Kitchen. Op Miljuschka.nl neemt ze je mee in haar wereld, deelt ze de lekkerste recepten met je, geeft de beste kooktips en laat je zien dat goed en lekker eten echt niet ingewikkeld hoeft te zijn.

Delen is fijn!