Ik ben er dol op om in de keuken te staan, dat weten jullie allemaal. Maar zomers, wanneer het 30 graden is, is het daar geen pretje. Dus wat doe ik wanneer ik de eerste zonnestralen zie? Mijn buitenkeuken gereed maken en lekker buiten koken. De lente is nu officieel begonnen, de moestuin begint weer groen te worden, het zonnetje zien we steeds meer, dus ik zeg: “Vamos!”
De perfecte buitenkeuken
Een buitenkeuken het is niet niks, ik weet het. Maar geloof me, het is een droom die uitkomt. Tenminste dat was het voor mij. Mijn buitenkeuken is van Roostr. De buitenkeukens van Roostr zijn ontworpen en geproduceerd in Nederland, dus lekker van Hollandse bodem en ze zijn gemaakt van top kwaliteit. Het is voor mij dan ook de perfecte buitenkeuken, want de combinatie van RVS, verzinkt staal en een dubbellaags poedercoating zorgt voor een lange levensduur en de buitenkeuken kan dan ook gerust het hele jaar buiten laten staan. Ideaal! Ze hebben verschillende lijnen en alle modellen, vind je hier.
Buiten smaakt alles beter
Buiten leven, koken en lekker eten verbindt. Omringd met dierbaren ontstaan nieuwe ideeën, vriendschappen en onvergetelijke momenten. Samen genieten van de mooiste ingrediënten en smaken verwerkt tot authentieke gerechten, dat is wat Roostr drijft. En als je me een beetje kent, weet je dat het mij ook drijft. Ik word al blij bij de gedacht. Maar wat maak je nu klaar op die buitenkeuken? Alles! Als je het mij vraagt. Je hebt gewoon alle ruimte om alles te snijden en in elkaar te zetten en je hoeft dus niet 10 keer heen en weer te rennen van je keuken naar je BBQ.
Perfecte recepten voor mijn buitenkeuken
Wat ik graag maak op in mijn buitenkeuken? In de zomer maanden kies ik vaak voor een salade zoals deze perfecte Caesar salade. Of een klassieker blijft deze ultieme burger. Maar zoals ik zei, alles is mogelijk.