Halloween worstjes!
Deze geweldig leuke worstjes zijn super om als Halloween traktatie te maken en zo makkelijk om te doen.
Ook leuk om met de kinderen te maken. Kunnen ze zich uitleven in het maken van de worstpoppetjes. Het maken is heel eenvoudig. Het enige dat je nodig hebt is bladerdeeg en hotdogworstjes.
Vervolgens bekleed je de knakworsten creatief met dunne reepjes bladerdeeg en zorg je dat de worsten eruit zien als heuse poppetjes. Valt er een arm of been af? Dat maakt helemaal niks uit en zorgt er alleen maar voor dat het er leuker en echter uitziet!

Halloween knakworst mummies
Ingrediënten
Ingrediënten
- 1 blik knakworsten 10 stuks
- 3 velletjes bladerdeeg
- fijne mosterd
Bereidingswijze:
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200˚C
- Laat de blaadjes bladerdeeg naast elkaar ontdooien
- Haal de knakworsten uit het blik en dep droog. Snijd tot ongeveer 1/3 deel van de onderkant in als benen.
- Snijd het bladerdeeg in dunne reepjes en wikkel om elke knakworst bladerdeeg, zowel om het onderlichaam en de benen als om het hoofd.
- Bak de mummies 10 tot 12 minuten in de oven
- Teken met mosterd oogjes op de mummies.

Miljuschka Witzenhausen is bekend als tv-kok, all round food expert bij RTL Boulevard en ze maakt culinaire reizen voor 24Kitchen. Op env-miljuschka-staging2024.kinsta.cloud neemt ze je mee in haar wereld, deelt ze de lekkerste recepten met je, geeft de beste kooktips en laat je zien dat goed en lekker eten echt niet ingewikkeld hoeft te zijn.