Ik geef je mijn nieuwe favoriet waarbij ik een heerlijk koud glas (superhandig om je glas alvast even in de vriezer te doen, zodat je zeker weet dat het ook echt ijskoud is!) vul met ijsblokjes. Over de ijsblokjes giet ik wat kokossiroop (ik gebruik die van Monin) en daarop komt een heerlijke espresso.
Espresso ijskoffie
Ben jij een echte koffiefanaat maar vind je het met dit warme weer net even te heet? Dan is ijskoffie de ultieme oplossing! Proberen? Check het verkoelende drankrecept hieronder.


Fizzy Iced – mijn favoriete ijskoffie!
Ingrediënten
Bereidingswijze:
Instructies
- Doe drie ijsblokjes in een View receptglas.
- Schenk de Monin Kokossiroop over het ijs.
- Vul het glas vervolgens voor 2/3 met bruisend water.
- Zet tot slot een espresso (40 ml) en voeg deze toe aan je glas.


Miljuschka Witzenhausen is bekend als tv-kok, all round food expert bij RTL Boulevard en ze maakt culinaire reizen voor 24Kitchen. Op env-miljuschka-staging2024.kinsta.cloud neemt ze je mee in haar wereld, deelt ze de lekkerste recepten met je, geeft de beste kooktips en laat je zien dat goed en lekker eten echt niet ingewikkeld hoeft te zijn.