De foodiebag van Mooncake!

Categorieën: Blogs

Help kleine lokale ondernemers met de foodiebag van Mooncake

Jonneke, beter bekend als Mooncake, bedacht een leuke actie om kleine lokale ondernemers in Amsterdam te helpen de crisis door te komen. In de tas zitten allerlei heerlijkheden zoals verrukkelijke Syrische patisserie, Pakistaanse currymix en Surinaamse birambichutney. Happiness in a bag!

In de tas vind je behalve de producten ook een uitleg en natuurlijk recepten om meteen mee aan de slag te gaan.  De producten worden direct ingekocht bij kleine ondernemers die je steun hard nodig hebben op dit moment. Door een tas te bestellen sleep je hen de crisis door! Wil je de tas bestellen? Deze is vanaf 30 april beschikbaar en bestellen kan hier.

En verder goed om te weten:

  • De foodiebag is inclusief herbruikbare canvas Mooncake-tas, Mooncake sticker en een interessante uitleg + recepten
  • De tas is vegetarisch: er zitten geen vlees- of visproducten in. Wil je liever een vegan exemplaar? Dan kun je dit bij de bestelling aangeven.
  • Een deel van de opbrengst gaat naar voedselpakketten voor mensen die het op dit moment niet breed hebben

Wil je meteen aan de slag met de producten uit de foodiebag? Dan heb je hier vast een recept van Mooncake herself. Egyptische foul die je maakt met de fava bonen uit het pakket

 

 
Miljuschka Witzenhausen
Miljuschka Witzenhausen is bekend als tv-kok, all round food expert bij RTL Boulevard en ze maakt culinaire reizen voor 24Kitchen. Op Miljuschka.nl neemt ze je mee in haar wereld, deelt ze de lekkerste recepten met je, geeft de beste kooktips en laat je zien dat goed en lekker eten echt niet ingewikkeld hoeft te zijn.