10 Valentijnscadeaus voor je (geheime) liefde

Categories: ArtikelenTags:

Valentijnsdag 2 1

Love is in the air! Valentijnsdag staat alweer bijna voor de deur. Door de nieuwe maatregelen is het weer mogelijk om uit eten te gaan of gezellig een film te kijken in de bioscoop, maar er zijn ook nog genoeg andere leuke dingen om te doen. Je kan bijvoorbeeld samen koken, een wandeling maken óf elkaar verrassen met een Valentijnscadeau. Ik heb 10 leuke Valentijnscadeaus voor je op een rij gezet.

1 – Koekjes als Valentijnscadeau

Valentijnkoekjes 1 1

Liefde gaat door de maag! Deze heerlijke koekjes zijn leuk om (samen) te maken, maar nog leuker om te geven. Het recept voor de Valentijnkoekjes vind je hier.

2 – Taartje door de brievenbus

Brievenbus appeltaart afgebakken

Een leuke verrassing door de brievenbus! Bij Oma’s brievenbustaart kan je verschillende taarten bestellen die precies door de postbus passen. De amandelcake bestel je hier voor €9,95.

Duik je liever zelf de keuken in? Dan vind je hier het recept voor de brievenbus appeltaart.

3 – Valentijn theedoeken

bunzlau castle bunzlau castle kitchen towel hearts

Keukentextiel is natuurlijk altijd leuk en handig om cadeau te krijgen. Al helemaal als ze er zo vrolijk uitzien als deze. De Bunzlau Castle keukendoeken zijn gemaakt van 100% katoen en hier verkrijgbaar voor €8,95.

4 – Valentijnsdag bakvorm

bakvorm sweetheart rose nordic ware

Voor de echte bakliefhebbers: een romantische bakvorm waarmee je prachtige cakejes in de vorm van rozen maakt. De bakvorm is aan de prijzige kant, maar de kwaliteit is écht top: echt één van die Valentijnscadeaus waar een keukenprins(es) blij van wordt. De bakvorm van Nordic Ware bestel je hier voor €48,75.

5 – Cocktail giftset

‘Sending Love’ Giftset - Love is Strong

Een kant-en-klare cocktail gemaakt door de top-bartenders van het Amsterdamse Flying Dutchmen Cocktails. De Valentijnsdag-set bestaat uit 2 cocktails (100 ml) en kost €20,-. Bestellen kan hier. Enjoy!

6 – Champagne geschenkverpakking

moet chandon champagne brut imperial in geschenkverpakking 750 ml

Ik ben dol bubbels, en vooral als die leuk verpakt is. Deze Moët & Chandon is een Brut Imperial Champagne die met twee leuke glazen in een mooie doos zit. Perfect voor jullie romantische thuis-diner! Bestel hier de geschenkset voor €76,95.  

7 – Macaron kaarsenhouder

KANDELAAR MACARON

De macaron kaarsenhouder van Wants & Needs ziet eruit om op te eten. De kaarsenhouder heb je in het klein voor €6,95 en in het groot voor €27,95. Je koopt ‘m hier online.

8 – Chocolade bonbons

Neuhaus bonbons

Chocolade is áltijd goed en mag natuurlijk niet ontbreken op Valentijnsdag. In dit brievenbuspakketje zitten 15 heerlijke bonbons van Neuhaus. Hier te bestellen voor €27,95.

9 – Brievenbus droogbloemen

Brievenbus bloemen

Een keer iets anders dan een mooie bos rode rozen. Dit vrolijke ‘love’ boeket van handgeselecteerde droogbloemen past door de brievenbus. In het pakket vind je ook een aantal handige stylingtips. Je bestelt de bloemen hier voor €21,95.

10 – Ergonomische zitbal

zitbal

Misschien niet het eerste Valentijnscadeau wat in je opkomt, maar wel heel handig! Nu we zoveel mogelijk thuiswerken en niet allemaal een compleet uitgeruste werkplek hebben, is het misschien lastiger om op je houding te letten. Door de zitbal gebruik je je rug en bekkenspieren, waardoor je houding beter zal worden en dat scheelt een hoop rugpijn. Happy spouse, peaceful house. Bestel de zitbal hier voor €69,95.

Deze post bevat affiliate links. Wanneer je via deze link iets koopt, verdien ik daar een klein percentage aan.
Miljuschka Witzenhausen
Miljuschka Witzenhausen is bekend als tv-kok, all round food expert bij RTL Boulevard en ze maakt culinaire reizen voor 24Kitchen. Op Miljuschka.nl neemt ze je mee in haar wereld, deelt ze de lekkerste recepten met je, geeft de beste kooktips en laat je zien dat goed en lekker eten echt niet ingewikkeld hoeft te zijn.