
Welkom!
Heb jij Miljuschka Magazine gelezen en was jij nieuwsgierig naar de recepten en artikelen achter de links? Dan zit je hier helemaal goed. Je vindt hier:
- Mijn variatie op het groente-dumplingrecept
- Het recept voor char sui, de vulling van de dimsum
- De snelle variant van de ramensoep
- Een uitleg over hoe je verse noedels maakt, net als de chefs van Xi’an
- Wil je meer lezen over Xi’an, waar ik verse noedels leerde maken? Dat vind je ook hier!
- Mijn supersnelle noedelrecept waar mijn souschef Makkie naar verwijst
- Heb jij de puzzel ingevuld en wil je meedoen met de winactie? Scrol dan snel naar beneden
- Bonus! Mijn video in de toko, waarin ik je mijn favorieten geef én nog wat Aziatische recepten
Meer Aziatische recepten
Zoals je kon lezen in mijn magazine, heb ik hier in mijn online wereld nog veel meer recepten voor je. Zoals mijn variatie op het groente-dumplingrecept van pag. 36 of mijn char sui recept.


Puzzel je door Azië
WIN MIJN CULINAIRE PUZZELBOEK
Heb je de oplossing gevonden? Dan maak je kans op Het Culinaire
Puzzelboek – Puzzels, recepten en meer van Miljuschka (t.w.v. € 19,50), een hilarisch puzzelboek bomvol weetjes en verhalen over heerlijk eten en koken.
Meedoen kan tot 18 mei 2025. De winnaars ontvangen uiterlijk 18 juni 2025 per mail bericht. Kijk hier voor de actievoorwaarden.

Rondje toko
Raak je weleens overweldigd als je in de toko staat? Die schatkamer vol smakelijke geheimen, war je meteen vrolijk wordt – en hebberig – van de bonte flessen, potten, bakjes en zakjes, waarvan je eigenlijk geen idee hebt wat het is en wat he ermee kunt in de keuken.