Aan de slag voor AndC

Categorieën: Blogs

Super trots ben ik dat ik kan vertellen dat ik nu ook aan de slag ga voor @andcgram en Chantal Janzen Official… We beginnen in print (dus check vooral het nieuwste nummer!) maar we gaan binnenkort uitbreiden naar online en tv.

Nu in de winkel!

In het nieuwste nummer – nu in de winkel! – vertellen Chantal en ik hoe het is om ergens heel hard voor te moeten werken. Hoe zijn we gekomen waar we zijn en waar willen we naar toe.

Culinaire column

Daarnaast vind je vanaf nu ook in elk nummer mijn culinaire rubriek met column en recept… Allemaal naar de winkel voor het uitverkocht is!

Miljuschka Witzenhausen
Miljuschka Witzenhausen is bekend als tv-kok, all round food expert bij RTL Boulevard en ze maakt culinaire reizen voor 24Kitchen. Op Miljuschka.nl neemt ze je mee in haar wereld, deelt ze de lekkerste recepten met je, geeft de beste kooktips en laat je zien dat goed en lekker eten echt niet ingewikkeld hoeft te zijn.