Het is weer tijd om die pannen uit de kast te trekken en samen met mij de keuken in te duiken! Deze week weer een bomvol weekmenu dat niet alleen superlekker is, maar ook makkelijk. Van knapperige taco’s tot een heerlijk broodje biefstuk en zelfs het lekkerste bananenbrood om je week in stijl af te sluiten. Het wordt smullen, beloofd!
Maandag – Gebakken witlof met romesco

We trappen de week lekker fris af met een groenteheld die vaak wordt onderschat: witlof! Maar dit is niet zomaar een witlofgerecht. Gebakken witlof krijgt een heerlijke nootachtige smaak en gecombineerd met de intense, licht pittige romescosaus, wordt dit een verrassend lekker bordje comfortfood. Het recept vind je hier!
Dinsdag – Moussaka uit de Airfryer

Moussaka, maar dan nét even anders! Dit Griekse ovengerecht met laagjes aubergine, gehakt en romige bechamelsaus maak je nu supersnel in de airfryer. Ideaal voor een drukke dinsdag, want je hebt weinig afwas en toch die volle, hartige smaken waar je naar verlangt. Griekse vibes zonder gedoe!
Woensdag – Knapperige taco’s met coquilles en salsa

De helft van de week is al voorbij en dat vieren we met deze heerlijke taco’s! Knapperige taco’s gevuld met malse coquilles en een frisse, pittige salsa. Dit gerecht is een feestje voor je zintuigen – het zachte van de coquilles, de crunch van de taco en die explosie van smaak in de salsa. Taco-woensdag is een ding!
Donderdag – Rode curry met sinaasappel en geroosterde kwartel

Even een luxe momentje voor jezelf. Deze rode curry is niet zomaar een curry: hij heeft een verrassend frisse twist door de toevoeging van sinaasappel. En als klap op de vuurpijl serveer je geroosterde kwartel erbij. Een echte smaakbom die je je even naar Azië én een sterrenrestaurant tegelijk transporteert. Perfect voor een cozy donderdagavond!
Vrijdag – Kipkluifjes met honing, pistache en een romige dip

Het weekend begint! Deze sticky, zoete kipkluifjes met een knapperige pistache crunch zijn om je vingers bij af te likken.
Zaterdag – Broodje biefstuk met geroosterde groentes

Zaterdagen zijn er om lekker uit te pakken zonder te veel poespas. Dit broodje biefstuk is precies dat. Sappige biefstuk, perfect gegrilde groenten en een lekker vers broodje. Een snelle, smaakvolle avondmaaltijd of heerlijke lunch. Dit is genieten zonder gedoe, precies zoals je wilt op je zaterdag.
Zondag – Het beste bananenbrood uit de Airfryer

Zondag is de dag om te bakken! En wat is er nu beter dan een heerlijk luchtig bananenbrood? Dit recept is makkelijk te maken in de Airfryer en zorgt voor die perfecte, goudbruine korst met een zachte binnenkant. Ideaal om het weekend mee af te sluiten. Lekker met een kopje koffie of thee, en misschien een extra plakje als ontbijt de volgende dag (als er iets overblijft dan…).
Dit bericht op Instagram bekijken
[/fusion_modal_text_link]
Ik hoop dat dit weekmenu veel inspiratie en gemak geeft voor de nieuwe week! Veel kook- en bakplezier, tot volgende week!