Lunch recepten

Ultieme New Yorkse hot dog recept

Ingredienten

4 plakken bacon

1 el ahornsiroop

1 tl lichtbruine basterdsuiker

2 worstjes (bijvoorbeeld van Brandt&Levie)

Ketchup, hoeveelheid naar smaak

Truffelmayonaise, hoeveelheid naar smaak

Mosterd, hoeveelheid naar smaak

40 g gekookte zuurkool

2 hotdog-broodjes

Recept Ultieme New Yorkse hot dog: bereidingswijze

In New York at ik, by far, de lekkerste hotdog ooit. Een heerlijk zacht broodje hotdog dat zich onderscheidde door een heerlijk worstje te combineren met het zoute van bacon, het zoete van ahornsiroop en de bijzondere smaak van truffelmayonaise.  En het mooie is: je kunt deze heel erg goed thuis namaken! Ik doe er naast al deze ingrediënten verder  alles op waar ik van houd: ketchup,  mosterd en zuurkool.

Meng de suiker en ahornsiroop. Haal de plakken bacon erdoorheen en bak uit in een koekenpan. Bak de worstjes gaar.

Snijd de broodjes open en besmeer met ketchup, truffelmayonaise, mosterd of een van deze (wat jij het lekkerst vindt!). Leg de worst, zuurkool en bacon erop.

Nog meer lekkers