Miljuschka’s hometour: een kijkje in mijn keukens

Keuken 4992 kopie

Een tijdje geleden kon je in het artikel Hometour: binnenkijken bij Miljuschka een kijkje nemen in mijn huis: van hal tot slaapkamer, van keuken tot inloopkast. Maar in dit stukje vertelde ik je ook dat er nog meer ruimtes waren die we op moesten knappen…

Miljuschka’s hometour: een kijkje in mijn keukens

Een van die projecten was de keuken, waar we nog een extra bijkeuken in wilden bouwen om te gebruiken als studio. En dat is gelukt! Dit bedrijf heeft al ruim 40 jaar een grote en unieke collectie keukens van hoogwaardige kwaliteit. Samen met hen heb ik van mijn keuken, bijkeuken, bar én wasruimte iets heel bijzonders gemaakt.

Verderop in dit artikel vind je alle foto’s! Hieronder specificeer ik per ruimte welke merken, materialen en producten zijn gebruikt.

Keuken 5005

Keuken

Deze keuken komt uit de vtwonen collectie en heet Dark Oak. De frontjes zijn antiek eiken en helemaal greeploos – uiteraard met soft-close. Het werkblad is van Caesarstone, een type graniet, van 80 mm dik, in de kleur Topus concrete leather. Het fornuis is heel speciaal: dit is Pitt Cooking. Andere inbouwapparatuur komt onder andere van Quooker en Liebherr.

Bijkeuken

De bijkeuken is de Sieve steengrijs ultramat-keuken. Zowel matlak als steengrijs ultramat, en uiteraard ook weer greeploos. 

Bar

De bar is de Gelso wildeiken in zwart, van Barletti. Het werkblad van 6mm dikte is prachtig marmer: het type Amarone. Dit is ook voor de spoelbak gebruikt. De koelkast in deze bar is van Liebherr. En de bijzondere kraan wil ik ook graag uitlichten: dit is kraan Eos neo in de kleur champagne/goud van het merk Franke. Zo mooi!

Wasruimte

Tot slot: de wasruimte. Ook die is echt fenomenaal gemaakt door een vakkundige team. Het ontwerp is wederom de Sieve steengrijs ultramat, passend bij de bijkeuken. Het werkblad is van Caesarstone, een type graniet, van 60 mm dik, in de kleur Cloudburst concrete leather.

Miljuschka discodip culinair festival amsterdam
Discodip 2025

Mijn culinaire trip

Zin in een heerlijke dag weg en culinaire trip rond de wereld? Dat kan! Op 23, 24 en 25 mei in het Amsterdamse Bos op DiscoDip.

Naast het lekkerste eten, is er ook volop entertainment en kun je workshops en masterclasses volgen van de beste, zo ook van moi.

Bestel je tickets
Play me

Receptvideo's

Wil je nog meer lekkers van me? Kook dan met me mee! Op mijn Instagram en TikTok plaats ik dagelijks beukers van receptvideo's.