Miljuschka’s favorieten wk 31

Categorieën: Blogs

In deze wekelijkse rubriek deel ik mijn favoriete items met jullie. Van gadget tot kookboek, van eetproduct tot keukentool. Zowel gloednieuwe dingen als oude bekenden. Enthousiast geworden? Via de links eronder kun je ze meteen bestellen!

Lodge gietijzeren koekenpan

De Lodge koekenpannen zijn prachtig om te gebruiken en dit kleine formaat is heel handig om even snel een pannenkoek te bakken of een Dutch Baby! Daar is dit formaat top voor. De pan kan bovendien makkelijk in de oven. En ziet er ook nog eens prachtig uit. (ook leuk voor op de foto!)

Je vindt de Lodge pan hier voor € 29,95

Digitale weegschaal

Een goede weegschaal is onmisbaar in de keuken. En deze weegt maar liefst tot 5 kilo. Fijn als je een grotere portie aan het maken bent!

Je koopt deze weegschaal al voor € 12,49

Tumbler glazen

Ik hou enorm van mooie glazen en deze prachtige glazen van Libby zijn multifunctioneel. Je kunt er een whisky in serveren, water of een cocktail.

Je koop de glazen per set van vier voor € 24,95

Tokyo design studio

Het servies uit de Tokyo design studio is een van mijn favorieten. Hun collectie is enorm uitgebreid en bevat prachtige borden, theepotten, schaaltjes en nog veel meer. Een van mijn favorieten zijn dit soort handige kommetjes.

Je vindt de kommetje hier.

Dopper drinkflessen

De hoeveelheid plastic verminderen is belangrijk. En een hervulbare drinkfles is dan ook een must. Ik ben fan van de Dopper flessen en heb ze echt in alle mogelijke kleuren. Deze zeegroene vind ik een heerlijk zomerse vibe hebben.

Je vindt deze Dopper hier.

Miljuschka Witzenhausen
Miljuschka Witzenhausen is bekend als tv-kok, all round food expert bij RTL Boulevard en ze maakt culinaire reizen voor 24Kitchen. Op Miljuschka.nl neemt ze je mee in haar wereld, deelt ze de lekkerste recepten met je, geeft de beste kooktips en laat je zien dat goed en lekker eten echt niet ingewikkeld hoeft te zijn.