Miljuschka’s favorieten wk 30

Categorieën: Blogs

In deze wekelijkse rubriek deel ik mijn favoriete items met jullie. Van gadget tot kookboek, van eetproduct tot keukentool. Zowel gloednieuwe dingen als oude bekenden. Enthousiast geworden? Via de links eronder kun je ze meteen bestellen!

De bijbel van de Thaise keuken

Hou je van het eten uit de Thaise keuken dan is deze geweldige “bijbel” een must have. Noi Pia-Ud van Thais koken met Noi heeft de gerechten onderverdeeld per regio.

Een absolute aanrader!

Je koopt de Bijbel van de Thaise keuken voor € 31,99

De Bijbel van de Indonesische keuken

En om dan maar meteen bij de Aziatische keuken te blijven: in dezelfde serie is ook uitgebracht de bijbel van de Indonesische keuken. Ook weer een pareltje!

De bijbel van de Indonesische keuken koop je voor € 31,99

Rietjes van RVS

Wil je bewust minder plastic gebruiken dan zijn deze herbruikbare rietjes van RVS een uitkomst. Je koopt ze in combinatie met een schoonmaaksetje.

Je koopt de RVS rietjes al vanaf € 5,80

Bestek van Lusso for you

Voor mooi bestek heb ik altijd ruimte en het apart vormgegeven prachtige bestek van Lusso for You is een lust voor het oog. Mijn favoriet? De gouden versie van Elegante

Check hier de details voor dit bestek

Miljuschka Witzenhausen
Miljuschka Witzenhausen is bekend als tv-kok, all round food expert bij RTL Boulevard en ze maakt culinaire reizen voor 24Kitchen. Op Miljuschka.nl neemt ze je mee in haar wereld, deelt ze de lekkerste recepten met je, geeft de beste kooktips en laat je zien dat goed en lekker eten echt niet ingewikkeld hoeft te zijn.