Miljuschka’s favorieten week 32

Categorieën: Blogs

In deze wekelijkse rubriek deel ik mijn favoriete items met jullie. Van gadget tot kookboek, van eetproduct tot keukentool. Zowel gloednieuwe dingen als oude bekenden. Enthousiast geworden? Via de links eronder kun je ze meteen bestellen!

Sodastream spirit bruiswater

Heb je niet net als ik een quooker waar ook bruisend water uitkomt, dan is het zeker een aanrader om eens te kijken naar de Sodastream waarmee je alsnog heel makkelijk zelf bruisend water tevoorschijn tovert.

Je koopt de Sodastream vanaf € 55,-

Simpel van Ottolenghi

Zeker niet nieuw maar wat een heerlijk boek is dit. Overigens zijn niet alle recepten even simpel, maar lekker zijn ze allemaal!

Je vindt simpel in de online boekenwinkel voor € 32,-

Prachtig servies van Villeroy & Boch

Dit prachtige servies van Villeroy & Boch met dat mooie bladmotief heeft mijn hart een klein beetje gestolen.

Je vindt het hier!

Gadgy wandrek

Dit wandrek past misschien niet bij iedereen maar ik zie het al voor me in de keuken. Leuk om een paar mooie serviesstukken op te zetten of wat andere accessoires!

Het Gadgy wandrek vind je hier.

Knoflookpers

Meestal snij ik mijn knoflook gewoon met een mes maar soms wil je het graag zo fijn mogelijk hebben. Dan is deze handige knoflookpers heel fijn om in de buurt te hebben!

Je koopt hem voor € 17,99

Miljuschka Witzenhausen
Miljuschka Witzenhausen is bekend als tv-kok, all round food expert bij RTL Boulevard en ze maakt culinaire reizen voor 24Kitchen. Op Miljuschka.nl neemt ze je mee in haar wereld, deelt ze de lekkerste recepten met je, geeft de beste kooktips en laat je zien dat goed en lekker eten echt niet ingewikkeld hoeft te zijn.