Miljuschka’s favorieten week 33

Categorieën: Blogs

In deze wekelijkse rubriek deel ik mijn favoriete items met jullie. Van gadget tot kookboek, van eetproduct tot keukentool. Zowel gloednieuwe dingen als oude bekenden. Enthousiast geworden? Via de links eronder kun je ze meteen bestellen!

Deze week een hittegolf special…

Siliconen ijsvormpjes

Massaal werd er gevraagd waar ik mijn ijsvormpjes vandaan haal. Die komen overal en nergens vandaan. Ik gebruik graag siliconen vormpjes. Aangezien je die echt makkelijk eruit kunt halen.

Check ook deze siliconen vormpjes of deze. Niet helemaal hetzelfde als onderstaande maar wel net zo cool!

Detox water

In deze tijden van extreme hitte is het belangrijk om veel te blijven drinken. In het boek Detox water van Angele Ferreux staan heel veel ideeën om je water te pimpen. Daar heb je dan in principe geen detox voor nodig, maar het boek zelf staat vol met goede water ideetjes.

Je koopt het boek bij bol.com voor € 17,99

Hittegolf van Suzanne Vermeer

Ik verslind de boeken van Suzanne Vermeer dus wat is meer van toepassing met dit weer dan deze titel? :)

Hittegolf koop je via bol.com voor € 8,99

Koeltas

Als ik met dit weer met de auto weg moet ga ik eigenlijk niet weg zonder gevulde koeltas. Het is simpelweg niet verantwoord om etenswaren mee te nemen in de auto zonder koeltas eromheen.

In deze past flink wat voorraad. Handig als je een paar uur met kids in de auto moet zitten.

Ventilator

Ok, het is geen airco, maar een beetje verfrissende wind door je haren kan het wel dragelijk maken in huis. Deze bad boy waait flink dus leg er geen stapel papieren bij in de buurt!

Miljuschka Witzenhausen
Miljuschka Witzenhausen is bekend als tv-kok, all round food expert bij RTL Boulevard en ze maakt culinaire reizen voor 24Kitchen. Op Miljuschka.nl neemt ze je mee in haar wereld, deelt ze de lekkerste recepten met je, geeft de beste kooktips en laat je zien dat goed en lekker eten echt niet ingewikkeld hoeft te zijn.