Om te beginnen verhit je een pan met een scheutje olie er in. Snij vervolgens de sjalot fijn en bak deze met wat zout en peper. Snij nu ook de groene peper en de knoflook en voeg het bij de sjalot in de pan. Rasp er nog een beetje gember overheen. Maar pas op dat je dat niet te veel doet, want anders gaat de gember overheersen. Blus het geheel af met de azijn.
Nu is het tijd voor de vis dus doe de zalm in de pan. Kluts daarna de eieren met de melk los en giet het mengsel over de zalm heen. Vouw het nori vel vervolgens meerdere keren en knip het boven de pan in sliertjes. Nu dek je de pan af met aluminiumfolie en laat je je Japanse omelet-sushi-creatie op een laag vuur nog ongeveer 4 minuten garen.
De aangegeven voedingswaarde is gebaseerd op standaard tabellen en daarmee een geschat totaal. Aan de gegevens in de voedingswaarde tabel kunnen geen rechten ontleend worden.
Heb je dit recept gemaakt? Deel het op Instagram of Facebook En tag @Miljuschka of tag #miljuschka!