Maal de jodenkoeken fijn in de keukenmachine en doe in een kom. Maal de stroopwafel fijn in de keukenmachine en zet apart (hiermee ga je straks garneren).
Meng het kruim van de jodenkoeken met de roomkaas tot een gladde massa. Rol er balletjes van, steek in elk balletje een stokje en zet deze op een met bakpapier bekleed bord 30 minuten in de koelkast.
Smelt de chocolade. Meng de gesmolten chocolade met de olie. Pak de stokjes vast en dip de balletjes in de chocolade. Zet ze weer op het met bakpapier beklede bord. Bestrooi de nog natte chocoladetruffels direct met het stroopwafelkruim. Zet nog 30 minuten in de koelkast. Hou je cakepops over? Bewaar ze in de koelkast.
Disclaimer
De aangegeven voedingswaarde is gebaseerd op standaard tabellen en daarmee een geschat totaal. Aan de gegevens in de voedingswaarde tabel kunnen geen rechten ontleend worden.
Heb je dit recept gemaakt? Deel het op Instagram of Facebook En tag @Miljuschka of tag #miljuschka!