Snijd de tomaten in kwarten en verhit een grillpan. Bestrijk de tomatenparten met olijfolie en bestrooi met zout. Grill aan de platte kanten tot ze iets zacht worden. Laat afkoelen.
Snijd de komkommer in de lengte in kwarten en vervolgens in stukjes.
Bak het amandelschaafsel in een droge koekenpan lichtbruin en laat afkoelen.
Maak de vinaigrette door mosterd, azijn en olijfolie met een garde te mengen. Breng op smaak met peper en zout.
Meng de veldsla, waterkers, komkommer en tomatenparten. Verkruimel de feta erdoor en hussel de vinaigrette er voorzichtig doorheen.
Garneer de salade met granaatappelpitjes en amandelschaafsel.
Disclaimer
De aangegeven voedingswaarde is gebaseerd op standaard tabellen en daarmee een geschat totaal. Aan de gegevens in de voedingswaarde tabel kunnen geen rechten ontleend worden.
Heb je dit recept gemaakt? Deel het op Instagram of Facebook En tag @Miljuschka of tag #miljuschka!