bladerdeegeen grote rol die je in het koelvak van de supermarkt vindt
1ei
maldonzout
mosterd
Instructies
Instructies
Dit recept van Beef Wellington is helemaal niet zo ingewikkeld om te maken. Zeker niet als je deze stappen stuk voor stuk opvolgt. Je begint met de ossenhaas te bestrooien met zout en peper. Daarna pak je een koekenpan en bak je de ossenhaas in olijfolie goed aan totdat deze goudbruin is. Vervolgens smeer je het vlees in met mosterd.
Maal vervolgens de paddenstoelen met de kastanjes, de knoflook en de kruiden helemaal fijn. Het beste gebruik je hier een keukenmachine voor. Bak vervolgens het mengsel en laat het afkoelen.
Nu pak je de pittige salami en je legt het op plasticfolie. Zorg ervoor dat de plakken elkaar overlappen en verdeel daar vervolgens de afgekoelde paddenstoelenpasta over. Nu leg je de ossenhaas op de pasta en rolt het geheel op. Zet dit ongeveer 20 minuten in de koelkast.
Leg vervolgens het bladerdeeg op plasticfolie. Daar leg je dan de afgekoelde ossenhaas op. Gebruik de plasticfolie wederom om alles op te rollen. Zet dit nog 5 minuten terug in de koelkast. Daarna bestrijk je het met ei en strooi je er nog zout en peper overheen.
Snijd tot slot de Beef Wellington in en bak het geheel 35 minuten in de voorverwarmde oven op 200 graden. Laat het daarna nog 10 minuten rusten en dan kun je heerlijk genieten van deze Beef Wellington met ossenhaas.
Disclaimer
De aangegeven voedingswaarde is gebaseerd op standaard tabellen en daarmee een geschat totaal. Aan de gegevens in de voedingswaarde tabel kunnen geen rechten ontleend worden.
Heb je dit recept gemaakt? Deel het op Instagram of Facebook En tag @Miljuschka of tag #miljuschka!