Meng de bloem, suiker, amandelmeel, citroenrasp en het maanzaad samen in een kom.
In een andere kom doe je de eieren en de yoghurt bij elkaar en dit klop je even samen door. Doe vervolgens de droge ingredienten erbij en als laatste de gesmolten boter. Roer het geheel door tot een egaal beslag. Meng het niet te lang, dat is niet nodig. Verdeel het over de cupcake vormpjes.
Zet de cupcakes in de oven voor 20-25 minuten of tot ze goudbruin en gaar zijn. Laat ze vijf minuten in het bakblik afkoelen, haal ze er dan voorzichtig uit en laat verder afkoelen op een cakerek.
Maken van de botercreme.
Er zijn vele recepten voor het maken van botercreme maar wat je niet wilt is dat je een hap boter in je mond stopt. Deze creme is lekker en luchtig en makkelijk om te maken.
Disclaimer
De aangegeven voedingswaarde is gebaseerd op standaard tabellen en daarmee een geschat totaal. Aan de gegevens in de voedingswaarde tabel kunnen geen rechten ontleend worden.
Heb je dit recept gemaakt? Deel het op Instagram of Facebook En tag @Miljuschka of tag #miljuschka!