Verwarm de oven voor op 180˚C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
In een grote kom meng je alledrie de ingredienten bij elkaar tot een glad geheel.
Met een eetlepel schep je vervolgens 2 eetlepels deeg eruit en hier draai je een bal van. Het is flink plakkerig, dus het helpt als je een beetje olie op je handen doet. Dat rolt makkelijker.
Leg de koekjes niet te dicht op elkaar want het loopt wel nog iets uit.
Duw de bal met een vork een beetje plat en herhaal dat kruiselings zodat je een patroon op je koekje krijgt.
Bak de koekjes ongeveer 15-20 minuten of tot ze goudbruin en gaar zijn. Haal uit de oven en laat even afkoelen. Net uit de oven lijken ze nog wat zacht maar ze harden snel uit.
Notities
Bewaar in een luchtdichte trommel tot drie dagen
Disclaimer
De aangegeven voedingswaarde is gebaseerd op standaard tabellen en daarmee een geschat totaal. Aan de gegevens in de voedingswaarde tabel kunnen geen rechten ontleend worden.
Heb je dit recept gemaakt? Deel het op Instagram of Facebook En tag @Miljuschka of tag #miljuschka!