Makkelijk weekmenu voor week 46

Categories: Receptbundels

Maandag – Courgettesoep met garnalen

Courgettesoep met garnalen

We beginnen de week met een lekkere soep. Deze courgettesoep is een van mijn favorieten. Lekker makkelijk en snel klaar.

Vind hier het recept voor de courgettesoep met garnalen.

Dinsdag – Groene groente pasta

Groene groente pasta

Een lekker snelle vegetarische pasta voor de dinsdag met onder andere broccoli en asperges.

Hier vind je het recept voor de groene groente pasta.

Woensdag – Viscurry in a hurry

Snelle viscurry

Met deze snelle viscurry heb je meteen je portie vis voor de week binnen.

Het recept voor de viscurry in a hurry vind je hier.

Donderdag – Geroosterde knolselderij

Geroosterde knol

Voor donderdag een gezonde ovenschotel met knolselderij en een lekker romige saus op basis van amandelen.

Vind het recept voor de geroosterde knolselderij met worst en venkel.

Vrijdag – Gebakken witlof met romesco

Gebakken witlof

Vrijdag heerlijk gebakken witlof. De spekjes kan je eventueel weglaten voor een vegetarische variant. Wil je er meer vlees bij dan kan je de kiezen voor een lekker stukje kip.

Het recept voor de gebakken witlof met remesco vind je hier.

Zaterdag – Zeebaars in zoutkorst

Zeebaars in zoutkorst

Een echte showstopper voor het weekend is deze zeebaars in zoutkorst. Niet een recept voor elke dag, maar wel leuk om in het weekend mee uit te pakken of alvast te oefenen voor het kerstmenu.

Vind hier het recept voor de zeebaars in zoutkorst.

Zondag – Griekse melktaart

Griekse melktaart

Voor zondag een Grieks dessert, namelijk de Griekse melktaart oftewel Galatopita.

Vind hier het recept voor dit lekkere nagerecht.

Miljuschka Witzenhausen
Miljuschka Witzenhausen is bekend als tv-kok, all round food expert bij RTL Boulevard en ze maakt culinaire reizen voor 24Kitchen. Op Miljuschka.nl neemt ze je mee in haar wereld, deelt ze de lekkerste recepten met je, geeft de beste kooktips en laat je zien dat goed en lekker eten echt niet ingewikkeld hoeft te zijn.