Frisse rood fruit smoothie

5 minuten

Rood fruit smoothie

Deze overheerlijke smoothie met rood fruit kan dienen als ontbijt, maar ook als dessert. Ik gebruik hier graag bevoren fruit waardoor het de structuur van ijs krijgt. Een heerlijk gezond ijsje waar je iedereen blij mee maakt! Je kunt het vervolgens serveren in een glas of in een kommetje met een lepel.

Iets meer werk zijn deze frozen rainbows maar daar ga je ook gegarandeerd mee scoren!

Vers fruit of bevroren in deze rood fruit smoothie?

De rood fruit smoothie kun je natuurlijk ook prima maken met vers fruit. Het gebeurt regelmatig dat we teveel fruit uit de boomgaard hebben en in zo’n geval vries ik de aardbeien, frambozen of ander rood fruit wat teveel is in voor later gebruik. En die zijn dus perfect in deze smoothie.

Rood fruit smoothie

Rood fruit smoothie

Heerlijke smoothie met (bevroren) rood fruit

4.47 van 77 stemmen
Bereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 5 minuten
Gang Drankjes, Lunch, Ontbijt
Keuken Gezond
Porties 2 portie(s)

Ingrediënten
 

Ingrediënten

  • 200 ml karnemelk
  • 200 g rood fruit diepvries
  • 1 eetlepel limoensap
  • 1 eetlepel honing
  • Takje munt

Instructies
 

Instructies

  • Doe alle ingrediënten bij elkaar in de kom van een blender en draai glad tot een mooie roze smoothie.

Disclaimer

De aangegeven voedingswaarde is gebaseerd op standaard tabellen en daarmee een geschat totaal. Aan de gegevens in de voedingswaarde tabel kunnen geen rechten ontleend worden. Deze post bevat mogelijk affiliate links. Wanneer je via deze link iets koopt, verdien ik daar een klein percentage aan.

Heb je dit recept gemaakt? Deel het op Instagram of Facebook En tag @Miljuschka of tag #miljuschka!

 

Miljuschka Witzenhausen
Miljuschka Witzenhausen is bekend als tv-kok, all round food expert bij RTL Boulevard en ze maakt culinaire reizen voor 24Kitchen. Op Miljuschka.nl neemt ze je mee in haar wereld, deelt ze de lekkerste recepten met je, geeft de beste kooktips en laat je zien dat goed en lekker eten echt niet ingewikkeld hoeft te zijn.