HELAAS PINDAKAAS!

De reserveringen zijn gesloten! Het is helaas niet meer mogelijk om Miljuschka Magazine No.2 te bestellen. Maar niet getreurd, er komen in de toekomst zeker nog meer magazines aan. Wil je daarvan op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief.

Toch achter het net gevist? Hopelijk kan ik je opvrolijken met deze heerlijke pindakaaskoeken.

Liefs,
Miljuschka

P.S. Heb je vragen of klachten over het magazine? Stuur dan een mail naar magazine@miljuschka.nl.

miljuschka vriesverpakking

Pindakaaskoeken

Supersnelle pindakaaskoeken

4.91 van 11 stemmen
Voorbereidingstijd 10 min
Bereidingstijd 15 min
Totale tijd 25 min
Gang Koek & Gebak
Keuken Glutenvrij, Lactosevrij
Porties 12 portie(s)

Ingrediënten
 

Ingrediënten

  • 225 gr suiker
  • 225 gr pindakaas
  • 1 ei

Instructies
 

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 180˚C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
  • In een grote kom meng je alledrie de ingredienten bij elkaar tot een glad geheel.
  • Met een eetlepel schep je vervolgens 2 eetlepels deeg eruit en hier draai je een bal van. Het is flink plakkerig, dus het helpt als je een beetje olie op je handen doet. Dat rolt makkelijker.
  • Leg de koekjes niet te dicht op elkaar want het loopt wel nog iets uit.
  • Duw de bal met een vork een beetje plat en herhaal dat kruiselings zodat je een patroon op je koekje krijgt.
  • Bak de koekjes ongeveer 15-20 minuten of tot ze goudbruin en gaar zijn. Haal uit de oven en laat even afkoelen. Net uit de oven lijken ze nog wat zacht maar ze harden snel uit.

Notities

Bewaar in een luchtdichte trommel tot drie dagen

Disclaimer

De aangegeven voedingswaarde is gebaseerd op standaard tabellen en daarmee een geschat totaal. Aan de gegevens in de voedingswaarde tabel kunnen geen rechten ontleend worden.

Heb je dit recept gemaakt? Deel het op Instagram of Facebook En tag @Miljuschka of tag #miljuschka!