Halloween spinneneitjes met olijfspinnetjes

Tijd

Categorieën: Bijgerechten, Halloween, Recept

Spinneneitjes voor halloween

Nog een paar dagen en dan is het Halloween. Ik was bijna vergeten dat we het recept voor deze overheerlijke spinneneitjes nog niet gepost hadden. En ik wil deze jullie zeker niet onthouden. Want behalve dat ze ook weer heel lekker zijn, zijn ze ook super cute.

Niet zo cute als de kaasballetjes, maar een goede tweede!

Maken

Het maken van de spinneneitjes is natuurlijk super eenvoudig. Als je ooit een gevuld eitje hebt gemaakt dan weet je al waar het heengaat. Natuurlijk is het leukste van de Halloween spinneneitjes dat je er ook echt spinnetjes van olijf van maakt. Ik heb hier zwarte olijven gebruikt, maar groene kan natuurlijk ook. Dat ziet er net wat minder scary uit, maar qua smaak net zo lekker!

[mv_create key=”365″ type=”recipe” title=”Spinneneitjes” thumbnail=”https://miljuschka.nl/wp-content/uploads/2020/10/Spinneneitjes.jpg”]
Miljuschka Witzenhausen
Miljuschka Witzenhausen is bekend als tv-kok, all round food expert bij RTL Boulevard en ze maakt culinaire reizen voor 24Kitchen. Op Miljuschka.nl neemt ze je mee in haar wereld, deelt ze de lekkerste recepten met je, geeft de beste kooktips en laat je zien dat goed en lekker eten echt niet ingewikkeld hoeft te zijn.